Friday, March 23, 2012

T-shirt I Love


I love Penang. I love Cameron Highland. I Love HK. I love Langkawi and I love Port Dickson.
Kegemaran terbaru kalo ke mana-mana.
Dulu tak kesah pun pasal t-shirt ni. Kisahkan utk jadikan buah tgn utk orang ja.
Tp skang kalo gi memana t-shirt "I Love" ni menjadi kewajipan. Harus beli.
Tp kalo pegi tpt berulang, tak yah la kot. Kang tak memasal kena marah ngan laki aku.

Ada yg kata baju camni CM pun ada. Ckp je nak I Love mana.
Btul la. Bleh beli kat CM.
Tp kat CM tak bleh beli sentimental value yg ada pada baju tu.

Memasing ada collectible item tersendiri. Paling org sker adalah FM. Aku plak kurang benda tu. Tp kalo ada org bagi, amik je lah. Jgn banyak songeh. Pun ada jugak FM yg aku beli sendiri kalo gi memana, yg napak unik sket.

Tp satu la cuma, t-shirt camni mmg terhapa sket. Pakai sekali da mengecut. Sangattttt.... Cam I Love HK tu, sgt la menyampah. Low quality. Padan la muka, duk nak carik yg murah sgt. Tp yg Penang tu bes, kain dia sejuk je. Cameron Highland pun oke. Langkawi tu cam pendek plak. PD tu baru pakai sekali.

Oh. I love Bagan Lalang ngan I love Bukit Merah takde pulak yer. Kena carik gak ni. Kat CM ada tak??? (T_____T)

16 comments:

ch@ said...

btl2 biasanya kalau beli kat tempat tu sendiri tidak kiralah fm or tshirt mesti terimbau kenangannya.
abi baru beli 4 pasang baju warna oren Teluk Cempedak. habis jadi oren anak banak.

Chekpid said...

amboi..penuh luv 1 katil :)

shark said...

waa
cambet lak tgk koleksi bj akak..
next time kne beli jugak ler jawabnyer..
hehe
untk tmpat yg xdek tu maybe akak g tempah jer..
hehe..
limited tue.

Sue-Rya Qistina said...

wah2..hobi suka kumpul I Love ni eh..hehehe..sue plak suka kumpul FM..pegi mane2 itu adalh yg wajib utk dibeli.. :)

rDnA said...

Dina pun sama.klu gi mana2 mesti nk beli bju 'I love....' ni..sebb sentimental value bila kita beli kt tempat yg kita pegi tu..

CikPuan Fara said...

banyak koleksi tshirt kekda! fara br nak stat kumpul fm hihi

Chekgu Azrine said...

kenangan kot pn stoberi.. tak salah.. biala apa org nak kata.. yg pntg kita suka apa yang kita buatkan??

::EIDA:: said...

Perkara pertama bila ida jalan jalan adalah FM & Tshrt I Love gini la.. hihihiihi.. Suka sangat!! =)

*nanti nak tayang tshrt gaklah.. hiihhi*

Repunzal said...

aaa kita mempunyai hobi yg sama.

I LOVE ...blablabla..
hehe..mostly tempat yg pergi mesti nak beli. hubs org KB, nak beli I love Kota Bharu jugak lah. hehe

~ JD said...

sama!

kalau pegi mana2 mesti beli baju nie. mmg best jd koleksi
tp en suami plak pengumpul baju hard rock. mana2 pegi mesti nk carik sehelai.

FM? xminat sgt .hehe

Zana Adieyza said...

zana gemar beli FM.. bila kekda up entry ni, rasa nak jadikan minat la kumpul tshirt i love ni...

cantik2 baju i love kekda!!

PUANSTOBERI said...

CHA :
Aaaa...oren lagi. Hihi

CHEKPID :
Penuh..lps ni nak tumpang katil jiran lak.

SHARK :
Beli..jgn tak beli.. ha, limited edition tu nati kita tempah :)

PUANSTOBERI said...

SUE :
FM tu bleh la.. beli gak, keychain pun beli..pendek kata semua sebenarnya beli. Huhu

RDNA :
Yerpp..ada sentimental value kan

CPF :
Kumpulll...jgn tak kumpulll.. :)

PUANSTOBERI said...

CHEKGU AZRINE :
KAn?? btul tu..da kita suka.. ailoikeee... :)

EIDA :
Tayang..jgn tak tayang..

REPUNZAL :
Aaaaa...sama lak... Hubs akak org Raub, rasa2 ada tak I Love Raub. Huhu :D

PUANSTOBERI said...

~JD :
Aaaa.... Jenuh nak carik kat Hard Rock kalo gi Cameron Highland. Teheeeee :D
Pssttt..kat Bandung ada jual Tshirt HR seme negara. *akak lak jadi cam org yg suh beli kat CM tu. Huhu*

ZANA :
Teeheee... baju leh pakai sesama. Kan comel tu. Aaaaaa :D

Masya said...

dulu saya pun tak kisah sgt.. tp sejak hubby suke beli.. kt org pun dibelikan.. dah jadi mcm wajib beli pulak klu pg tempat yg kami jalan² untuk baju i love ....... ni.