Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday : Buaian Rotan





Sumber : Forum Cari, Zaldeco

Masa HKK 2012 ni kompom ada jual. 3 tahun da aku tggu, tahun beli je lah walo tatau entah bila rumah aku tu bleh masuk. Persoalannya, dah beli nak simpan kat mana?? Adoiiiii.....!

25 comments:

Irtiyah said...

Salam

Saje nak tahu.. Agak2 berapa RM?

cikbedahlaser said...

aritu kan.. sama la dok beranagn2 nak beli benda alah ni.. mula la google ... kot nmpk2 kat kedai prabot tu.. punye la xcted tunjuk kat incik laki.. sekali.. bile dpt masuk umah sndri tu.. masa curik2 masuk aritu... perghhh kera punya kangkang lagi besar kot balkoni tu..
huaaaa cancel la jawab nye buaian ni... huaaaa

Masya said...

teringin jugak nak beli ... tp tkt berebut dgn amir... baik beli buaian bsr sikit huhuhuhu....

Lida Rahim said...

yg no 3 & 4 tu terbekenan lak. tapi rasanya kalau nak beli kena beli 2, kalu x berebut wooo.. so baik tak yah beli langsung haha

Sue-Rya AQ said...

teringat mase kecik2 suka naik buai rotan ni..klasik kan..hehe

C.I.N.T.A said...

kek da.. nnt jgn lupe bgtau harga buai kat cni.. mane tau termampu plak nak beli :)

ejaMaria said...

meh simpan kat rumah aku meh... hahaha...

kita dah riki harga buai ni kat luar... nak beli... tapi rasa macam settle benda lain dulu la baru fikir beli buai ni... kenan gak... ;p

maszmadi said...

erm, penah gak survey kat kedai perabot rege dia dalam RM280 (yg mcm pic no 2 tu), boleh nego lagik.. tapi x beli pon coz umah xleh masuk lagik.. huhu

SyaNa said...

simpan umah aku dulu pn boleehhhhh
hahaaa

anitadiana said...

kak ita suka tengok..tapi tak terjatuh ke..mcm tak berapa nak belen aje...

kekucingkatz said...

aku nak katil yg berbuai....hahaha!!

ch@ said...

ehehe, rasa mcm lisa dgn yusri lak duduk dlm buai ni. ahaks.

PUANSTOBERI said...

IRTIYAH :
Nati saya tgk masa HKK

PUANSTOBERI said...

CBL :
Bleh letak dlm rumah juga.. takde masalah...

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Kalo umah kondo / apmt letak yg besau tu rumah balkoni org bawah kang.. huhu (T___T)

PUANSTOBERI said...

LIDARAHIM :

Ehh..oke..beli 5 terus.. senang satu family duduk skali. Bleh beli masa HKK nati..sile le dtg beli yer :)

PUANSTOBERI said...

SUE :
TU la tu..cam bes je

PUANSTOBERI said...

CINTA :

Eh..pasti mampu lah.. tak mahal pun ni...

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Umah uols kena beli yg besau..baru ngam ho.. :D

PUANSTOBERI said...

MASZ :
Beli je dulu..nati da masuk umah trus duduk je atas buai tu. Agagagaaa :D

PUANSTOBERI said...

SYANA :

Simpan je tau..lps tu tlg mai amik skali kat KL ni, pengangkutan pree je la..kata nak tolong simpan... Haha (T___T)

PUANSTOBERI said...

ANITADIANA :

Kalo jatuh kita saman org yg jual tu sbb mesti dia promote kata berapa kg punya org yg bleh duduk. Kita tak takut jatuh..kita takut roboh kat umah bawah je kang. Hahahah

PUANSTOBERI said...

KEKUCINGKATZ :
Itu takde masalah. Tumpang je buaian anak buah ko :D

PUANSTOBERI said...

CHA :
Err..tu buaian dia bulat btul kan.. egg apa tah nama buaian pesen tu

eKa said...

eh search punya search...skali kuar blog kekda...kata kuncinya... buaian rotan hehehe...eka tgh survey ni :) nak mitak izin amik gambor yer