Monday, March 12, 2012

Bertukar Kepada Rabbit Yang Cute

Hoho. Da petang. Dah time balik. Berakhirnya hari yg penuh grr...brrr...prrr...trrrr...
Dan bila da petang, singa yg garang,
kucing yg giler telah bertukar jadi.......
Rabbit cute.
Rabbit cute

Cute ke idok?
Cute ke idok?

Cute ke idok?

Rasa cam nak picit2 je. Hieee... geram.... 

Walo rabbit tu cam cute cute gitu, tp dia geram gak tu. Tgk dia geget2 cuping telinga jurai-jurai kain tu. Geram la gak tu. 

Ari ni sebenarnya mmg agak membz. Sempat BW time rehat tadi je.
Lps tu memacam hal lah. Itu ini, begitu begini.
Tp dalam pada tu, aku bleh buat 3 entry yg berkesinambungan. Teheheheeee.
Padahal aku takde idea langsung dan tak sempat langsung nak buat entry yg sebetul betulnya.
Tp ber update gak entry tahpehapatah. Mengjengkelkan tak???? Hahaha.

Oke lah. Nak balik. Nak pos segala souvenir.
Ada 3 orang yg aku buat suprise sbb ada org tak tuntut adiah derang tu ari. Kita tgk siapa yg kenaaaa...... 
Maka, terima lah ngan hati terbuka.
Ikhlas dari ku utk sahabat2 ter chinta. Eh. Yang tak dpt tu pun 'sobat' (ikut style Johan Asari tulis dlm twitter dia) ter chinta gak. Lenkali turn uols pula yer.

3 comments:

C.I.N.T.A said...

huhuhu bye2 rabbit cute!

AiTotYati said...

rabbit itu mmg chomellsssss

comel tak Ai eje chomellssssss tu?


hahahha

Zana Adieyza said...

kekda lagi cute dr rabbit tu.. hihihi.. balik ni gigit2 cuping telinga abg lan lak.. hahaha.. noty!

kdg2 kita x sangka entry apa yg kita akan update kan.. kadang2 rasa entry biasa jer.. last2 leh jadi kesinambungan la pulak..