Tuesday, November 23, 2010

~Pasal Mari Kita Outstation~

Hari ni nak outstation jap. Kejap je. Gi kul 10, b4 lunch or after lunch balik la.
Ngehehee..
Outstation la sgt kan.. nak gi S. Alam. OS gak kan?? luar dr negeri tu. Teheheheh.
Dah la nak masuk 7 thn keja sini aku tak penah jejak opis caw tu padahal negeri2 jauh eventho Kota Belud pun aku dah pi. Ngeh!
Pejabat situ nak kena pindah Rawang. So, mao tinguk tinguk apa yg derang nak usung or nak tgglkan.

Bekpas pun sudah..2 biji karipap n seketul cucur badak. Cukup la. Aku mmg jarang amek heavy bekpas sbb aku kena amik lunch. Unless aku lapar giler smpai tak leh buat blog keja. Tk leh tak amik lunch sbb nati by noon aku mula mcm sebu sebu gitu.

So, kengkawan..nati da balik ai BW balik eh..mesti da byk masuk entry. Baru bes BW n drop komen :)

2 comments:

ciK mOt ©™ said...

ida...plis plis...saper ke finale...hehehe

E K A said...

take care k.reen...hati2 di jalan raya...dont b notty2