Monday, November 29, 2010

~Selamat Pengantin Baru Zana N Rina~

27 November 2010 menjadi pilihan mereka.
Satu di KL dan satu lagi di Melaka.
Dulu masa aku kawen mmg Zana turun ke Perak.
Dan dia pun kawen dgn rakan seopis gak. Sama lah kami. Hihi.
Zana kawen kat dewan so, aku sempat ziarah dia kat umah masa dia bersiap je dulu.
Cantik bagaikan princess dia.
Utk Zana, tahniah.... semoga ikatan yang dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Me yg-da-tak-kurus-dah wif pengantin
Wif pengapit n pengantin. Pengapit tu Kak Lin,
kakak yg rapat gak ngan aku kat opis.
Sayang kat dia gak sbb byk bantu aku
ketika aku dlm masalah. Mmg hati mulia akak ni.
Then as planning terus bergegas ke kenduri Rina di Melaka plak. Konvoi 2 keta.
Lambat..mmg lambat lah kiterang smpai.
Yelah..tau je musim kenduri ni, ditambah dgn MAHA lagi kan.
Smpai umah kenduri sekitar jam 3pm.
Tp bes gak, senang..takde la peluh tiak nak beratur amik makanan, pehtu air basuh tgn pun takde la rebut rebut (takde la kena basuh tgn ngan air sirap. tehehehhe). Air minum pun byk lagi..satu jag pun ko leh minum. Teheheheheh.
Utk Rina, Kekda ucapkan Selamat Pengantin Baru. Semoga ikatan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat juga.

Teruja dia bila napak romb kami dari KL ni. Hihi.
Sker la tgk jurai jurai ala ala arabian tu. Hihi

Gmbr harus ada. Pengantin lama n pengantin baru. Hihi.
Tgk la..nak naik gak atas platform tu. Da berimpit impit atas tu.

Us. Yg konvoi bersama. Baju merah tu anak buah aku. Si Fatin.


Bunga telur wajib ada. Dak Eta siap mintak tu. Hihihihii.

Balik kenduri terus check in di satu tpt yg dpt stay in dgn harga berbaloi baloi with sea view. Nak sgt kan dari PD retu. Ha... hadap la ko laut tu smpai muntoh. Haha.

P/S : Thanks to Faizal n Fashitah- follower ke 228 dan aimaniman-follower ke 229

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

selamat pengantin baru...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

Irtiyah said...

Salam
Musim cuti sekolah mmg banyak jemputan kawin.

Hehe.. nampak ada watermark kat gambar2 tu. Tengah 'mereka2' watermark sendiri dari semalam.. tak jadi2. hehe

Liza said...

dah mula kenduri kawen kawan2 cuti ni. Pening atur jadual..

Hezesuze said...

wah cantik baju uols ngeeeee

PUANSTOBERI said...

Lynn :
Seronok kan tgk org kawen. Hihi

Irtiyah :
Biasa arr..cuti ni kan. Tetiap mggu ada je jemputan kan.

Watermark?? hikhik..ada adik yg baek ati reka kan.. Reen gune je le. Hik hik

Liza :
Tu arr pasal. Kang takut ada yg masam muka plak sbb ini kan..gi pun kalo derang dtg kenduri kita mmg la rasa bersalah kalo tak dpt hadir kenduri derang

Heze :
ala uols ni..napak je tau.. uols nak ker? thn dpn ari kraf leh dtg opis aiols lagi. teheheheh