Tuesday, November 2, 2010

~Tag : Adakah Anda Hot~

Kena tag dgn EjaMaria plak ha. (maria..tag aku pun ko kena buat..yg mana?? sila carik sendiri. Hoho)
Aku dah buat tag ni ekceli. Carik punya carik rupanya kat blog lama.
Lps tu aku da tatau cena nak hyperlink kat blog tu je. Ada kat sini - blog lama. Date tag tu adalah
Friday, December 19, 2008. Hoho. Dkt 2 thn.
Tetiba mcm rindu kat blog lama tu. Aku tak ingat dah p.word dia neh. Cena eh? Aku nak buang suma gmbr2 dlm tu. Nati lah..aku godek2 jugak.
So, oleh kerana tkde dlm blog ni. Aku buat jugak. Tp aku ada setgh nya aku amik dari yg lama eh. Sbb ada soklan dah terbalik2. Dulu tu soklan dia soklan omputih

1. gambar kesukaan anda?

2. adakah anda rasa anda HOT
Tak besh la hot-hot nih, cold la bes..sejuk je..muekekekek..
Ok, jwpn sebenar..hot ke aku.. jap nak tnya my dear..hoho

3. cerita pasal gambar
gmbr percutian yg amat me release tension bersama adik2 opis aku. bes woh. 

4. bila kali terakhir makan pizza
Baru je lagi. Rabu last week. Aku belanja juri2 contest aku tu. Ada citer nyer pun kan. (tak kose nak link). Di my feveret pizza outlet nowadays - Papa John's.

5. lagu terakhir anda dengar
Entah..tetiba ilang ingatan..cemana?

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Tgk FB

7. selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Reen. Mmg nama itu takde kaitan langsung dgn nama sebenar. Cena leh dpt nama Reen, nenati kalo dah tkde idea nak buat entry aku citer.

8. tag lagi 8 orang
1. Angel
2. Irtiyah
3. Cik Cha
4. HezeSuze
5. CuteMum
6. Incik Hasrul Hassan
7. Safinaz Hanum Ahmad
8. Eka Yg Jauh di Sarawak

9. siapakah orang no. 1 kepada anda
-rakan se porem mesra dot net saya. Lama dah kenal beliau ini. Angel, sila buat tag ini segera ya.

10. kata sesuatu mengenai org no. 5
-Seronoknya dia bercuti dengan family di Padang ya.

11. no. 3 ada hubungan dengan siapa?
-Hubungan dengan asben beliau lah.

12. bagaimana pula dgn no. 4
-Aiols penah jumpa sheols ni.. ramah jugak macam aiols..dan cute jugak. tehehehehe..

13. pesanan kpd org no. 6
- Good luck (hehehe...tatau la apa motip nak ucap camtu)

14. kata-kata cinta utk no. 2
Usaha Tangga Kejayaan

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan
Persamaannya adalah mereka perempuan. Lelain, rasa mcm takde je.. teheheheh...

16. berikan 5 yg anda tahu tentang org yang men-tag anda
**beliau ada anak 3 org
**anak beliau 2 pompuan 1 lelaki
**anak beliau yg kedua (nayli..betul kan?) birthday nya 14 Disember.
**beliau keja gomen sama ngan saya juga.
**beliau sukakan barang2 kraf ni.

17. persamaan antara kambing dengan lembu
"Mereka" adalah binatang.

18. GAY or LESS?
Gay pun tidak. Less= lesbian pun tidak. Saya adalah wanita normal. Sekian. Terima Kasih.

Maria, tugasan anda telah disiapkan. Skang nak buat tugasan incik HH pulak.

7 comments:

ChentaHati said...

dulu2 kat blog mmg glemer game tag2 ni kan... skrg dah takde pulak yg tag2...

farah diaz said...

kak reen..kg kt perak eh???huhu...ermmm...ble nk jumpa ni?aduiii...bz la skrg nk exam...hehe.tp jgn anggap sye xnk hadiah tu ye...sgt2 nk..hehe.tp masih boleh sabar.akak simpan molek2 deh.hehe.

PUANSTOBERI said...

CH :
Mendalah ni bermusim. kalo award, award jelah..
Tkpe..kita ada satu lagi tag, dan mmg nak masukkan awak as a yg ditag. Tungguu...bes tag tu. teheheheh.

FD :
Ha..mmg la nak jumpa Fara nih. Namo la simpan lelama adiah ni. expired lak kang.. tehehehehe.
If ada je kat area KL, msg akak lelaju, kut akak takde apa leh lelaju jumpa Farah.

Irtiyah said...

salam

ok... saya akan buat =)

AiTotYati said...

hai puan stoberi.

ooo inile tauke atas tauke ni.

saya kena tag dgn irtiyah.

hiihiih ok saya akan buat.
pn stoberi Ai dah follow u. jgn mareee aaa (^_^)

PUANSTOBERI said...

Irtiyah :
Teng da siapkan tag ni.. *hugs*

AitotYati :
Tehehehe...ada lagi tokey di atas tokey tag ni.
Ok..ai pun da follow youu..... :))

farah diaz said...

baiklah..lelaju n berlari nnti akak jupe saya..hehe....baju x expired maa~