Tuesday, November 16, 2010

~Quick Update~

Jengah kejap!
Smlm tak masuk opis dan 2 ari nati cuti mmg menuntut keja yg urgent urgent urgent.
Sbb tu quick update je ni.
Ptg ni dpt balik kul 3pm. 
Tp b4 that kena jumpa bos gak dulu. Byk menda lum diskas. Ni pun urgent urgent urgent.
Nati bos bercuti sama aku. Eh. Bukan bos cuti dgn aku. Tp date nya sama ngan date aku cuti gak.
So, harus kena diskas diskas dulu.
Lps tu tadi rasa lapar. Nak makan nasik goreng yg dibeli pagi td b4 gi keja.
Tp tak buleh masuk. Sekali cuba...dia menolak. Cuba lagi kali ke2, pun menolak.
Errr...apakah aku telah terkena sumpahan nasik?
Ingat lagi yg aku kata say no to nasik tu?
Alamak..cena??

PSP pun beli lagi ni. Waktu lunch kang harus lelaju ke BTS.
Oklah. Selamat ari raya. Sapa balik kg tu, bawak keta lelaju..eh..bukan, bawak keta bebaik. Sapa yg buat korban tu, selamat menunaikan ibadah korban, nati sesama la kita ber sup tulang yer. 
Sapa nak makan laksa, jemput la dtg umah saya (di kampung). Babai..

7 comments:

AdiaLuze said...

Waaahhh...BZ btol bunyinye Pn.S ni...Ahakss...

Nak laksa skit...Nk suruh dtg rmh kat kg, bg la Map...^__^ ...gurau jeee...

Salam AidilAdha Pn.S!!

Rizziela said...

Boleh makan nasi...tapi jangan makan malam ajer...

Hezesuze said...

walaweeii weols suka laksa tau...kg uols kt mane bleh terjah ahakss

Liza said...

Liza terbaca entri ni dgn nada kalut skali. haha.. Selamat hari raya!

E K A said...

busy nya akak...balik kg tak raya nanti.neway selamat hari raya

Anitadahahs said...

selamat hari rya! pulang kampung molek2..nak laksa tu~

PUANSTOBERI said...

Adia Luze :
Alamak..Pn. S la u panggil ai.. nama baru la pulok.. tehehehe.
Err..nak map ke?? sila shout kat FB ai..nati ai kasik map terus smpai dpn umah ai okeh.

Rizziela :
Nasik..nasik..nasik..

Hezesuze :
Jenuh uols nak dtg umah aiols dari kelang tu. Tkpe, nati aiols buat laksa kat KL, uols leh dtg eh.. tu pun tggu aiols masuk umah baru lew. tehehehe.

Liza :
Mmg kalut.. kuar opis pun kul 4 walo kul 3 da dpt balik. Tsskk..

EKA :
Harus pulang... selamat ari raya jugak

Anita :
Meh la dtg umah akak ni ha..makan laksa.. teheheh :))