Sunday, November 21, 2010

~Pasal Drama Karma Salina~

Katanya sequel citer Air Mata Nur Salina. Tetiba mcm lupa citer amenda la air mata salina tu. Gugel balik, jmpa gmbr ini.
Source : Here
Owhh...igt suda.. yg citer derang ni duduk merempan rempan sbb si suami kaki judi. Smpai nak jual bini dia, trus bini dia bunuh si suami. So, skang ni citer karma dia lak la.. Karma Salina

Source : Here

Nak kata sequel sgt pun tidak. In case tak tgk drama air mata salina tu pun still leh phm citer dia. Kali ni karma tu kena pada Aina Julia yg dilakonkan oleh Sofea Jane pulak. Pelakon mmg haibat. Tabik spring toing toing utk Sharifah Amani yg berlakon sbg Juriah. Sapa je berani masuk peti mayat kat bilik mayat tu, sapa je berani dikafankan siap nak masuk lubang kubur je. Mmg boleh dpt anugerah lagi lah itu budak yang penah kata bunyi stupid biler ckp melayu.. tu dulu la..skang da ok dah kut. Dah sound smart dah. teheheheehh... jgn marah eh Amani. U're d best lah!
Tp ada gak la part-part macam ehhh..kejap nyer kena jatuh hukum, itu ini..tp ok la tu. Yg nyata mmg byk pengajaran dari citer ni. Anak2 yg dibesarkan dari sumber haram mmg akan menghasilkan anak tidak mendengar kata. Mak bapak yg tak penah dkt dgn Allah juga jauh dari rahmat Tuhan. Apa pun akhirnya, Alhamdulilah, semua yg tinggal dapat bertaubat.

Errr...i adore lah tudung NK pakai tu. Selendang panjang tu kan. Tp dia mmg muka ala ala Arab, mmg kena la muka camtu kan. Tudung mcm tu aku rasa senang nak carik kat Mekah je. Selendang panjang yg lebar. Aku ada satu, tak silap arwah ayah aku beli masa dia gi Umrah yg last before dia meninggal thn 2005 dulu. Mmg aku pakai skang..mmg selesa lah. Selendang panjang kat sini tak lebar biasanya..tu payah sket tu.

Agak2 ada sambungan lagi tak? Sbb NK kata dia nak bkk fail semula utk anak2 Salina tu pulak. Ummm... apa pun aku kasik drama ni 3.5 bintang. Nak bagi 4..tp mcm ter banyak pulak. tehehehhehe

3 comments:

Yan said...

owhhh ade ader tgk dlu 'airmata salina'.. igtkn xde kna ngena... so x tgkpn karma salina..
da lame nani x berlakon drama..

PUANSTOBERI said...

Yan :
Pengarahnya kata sequel, tp idak la sgt umie aida pun kuar 2 part je.

cikbedahlaser said...

tgh tgk...sambil layan fesbuk...adik balik dr umah nenek...terus tupppp tukar jadi bola...
pd kesimpulannya...tidak menonton...wohhaaa