Monday, November 1, 2010

~Salam 1 November~

Ok, dah masuk 1 November. Bln Oktober adalah rekod peribadi blog ni sbb berjaya buat smpai 71 entry. Haha. Mcm takde keja pun ada sebenarnya tgk entry byk tu. Giler. Itu semua sbb nak maintainkan earning NN la tuh. Tapi..ke laut jugakkk..
Skang satu BE dah jadi ME membuatkan BE tinggal 5 jer.
Dgn kehadiran visitor yg semakin ari dah semakin merudum mmg aku tak merasa la BE giler2 mcm tu ari.
Tkpe lah..at least merasa la nak tulis "dpt BE", "dpt BE lagi".

So, bln ni buat cam biasa balik lah.
Tk yah la gegila nak memuatkan entry.
Pentingkan kualiti, bukan kuantiti kan.

Bulan ni ada dua cuti pree iaitu Jumaat ni-Deepavali n 17hb-Hari Raya Aidiladha. Lps tu para guru dan murid2 bergembira lah sbb dh start cuti-19hb. Makanya tempat peranginan pun menjadi peak season dan full. Jadi org tak cikgu dan takde anak sekolah cam aku, bagi peluang pada mereka2 tu bercuti. Kita plan masa derang dah masuk sekolah balik nati. Ngeh he he.
November then Disember. Kejap tul abis setahun.
Byk menda yg memerlukan perancangan teliti dalam 2 bln terakhir di tahun 2010 neh.
Umah aku pun apa cer eh? Lama dah senyap neh. Jgn la ada apa2 yg tak enak didengar berlaku.
Tak sabau nih nak masuk umah baru. Moga2 nxt year, tak kira bln berapa pun, dah buleh masuk mansion atas kayangan tuh.

Dah..tggu la waktu lunch kang baru buat entry bebtul. Eh. Eh. Kata nak kurangkan kuantiti entry.
A'ah ek..ok, tgk la ptg2 kang ke..rasa bband aku dah kena block tu. Sbb aku tak bayar.
Tu pun sama gak, tgh pening2 samada nak terminate ke cemna.

Happy Monday Blues all. Ngeh he he he...

4 comments:

Rizziela said...

Yerlah..bukan senangkan nak maintainkan BE kita tu:D

Hezesuze said...

salam 1 november katnye huhu

nak ujung tahun kan uols..meningkat umur lagik kan ngeee

PUANSTOBERI said...

Rizziela :
Nak maintain kerap dpt BE kena maintain visitor. Tkpe la..kalo ada rezeki, ada la..takde pun..takpe.. mana ada kita terima, kan :)

Hezesuze :
aiols ujung thn baru umo meningkat..jd aiols tak kesah sgt bab umur. ngeh he hee.... awet muda kekdahnya.. hahahah (ok..sila menyampah statement ini. haha)

cikbedahlaser said...

asal november dtg?? asal?? asal??
makna nye 2010 dh nak blah dah ni...uhuhuhuhuhu xrela...