Sunday, November 14, 2010

~Pasal Angin Bayu~

Alhamdulillah... dah kembali dari percutian singkat 2D 1N saya.
Walau pun singkat tp mmg betul2 dpt merehatkan minda.
Sebenarnya saya ke sini...
Apa yang boleh saya katakan adalah mmg worth place to stay in. Cuma, rasa tak berkesempatan nak buat entry waktu terdekat ni. Cuti raya haji nati lah buat. Kat kg bes sket..laju berdesup kalo nak upload gambau.

Esuk ada course di Blue Wave Shah Alam. Just 1 day course. Dlm kul 7pg da gerak dr opis. Alhamdulillah, ada keta opis antarkan. Tk perlu nak pikir2 celah bedah mana hotel tu. 

Then mlm tu sesiap  barang nak balik kg. Nati ari Selasa dari opis trus shot balik kg utk Aidiladha. 

Owh.. saya da survey PSP utk Adham. Fuuuhh...masih tatau nak amik yg mana. Nak amik (beli) yg ori di kedai Sony or beli saja di Sg Wang. Kalo beli di stall Sg. Wang tu saya harus tggu assisstant saya tu.  Saya mmg tak paham term2 PSP ni. Hack la, modify la apa la. Kang tak memasal kena kuntau gitu je. Dia kena gi Cherating plakkk... esuk  ptg baru gerak. So, mungkin tghari ari Selasa tu pegi beli kut. Kalo nak senang nak terjamin beli saja di kedai Sony. Abis cerita kan. Jgn riso yer Adham...Ucu tetap akan belikan. Insyaallah...dpt la nati tu yer.

Motip aku nak bersaya saya ni. Teheheheh.. ok lah, nak gosok2 baju lps tu nak tido lah. Owh..masih terasa rasa bayu angin laut menghembus ke pipi..awwww.... poyossss......!!!! (>,<)

8 comments:

Anitadahahs said...

selamat berpulang kampung dan selamat menyambut Aidiladha ye kak reen! Anita tak balik pun, sebab ada exam lagi..sob sob..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Selamat bercourse esok !

Nazz@Purple said...

bestnye..

E K A said...

beshnya,baru balik bercuti...
selamat hari raya k.reen.hati2 di jalan

Hezesuze said...

ooooo gi area PD jek...nape tak nginap kt avilion PD lagi satu..bshh wooo tu hanimun huhu

PUANSTOBERI said...

Anita :
tkpe...sabo..sabo..pasni buleh cuti dan raya puas2 eh..abiskan dulu exam tu yer.

azrina :
sudah abis pun..teheheh

EKA :
hik hik..bes gak..

heze :
ai'ols tak mampu la nak gi avilion satu mlm 4ratus tu.. tsskkk....

oto said...

reen, tiba2 tringt Tn Hj Illias bila ko kata celah bedah.. hikhik..

apapn, slm Aidiladha.. hati2 di jlnraya..

PUANSTOBERI said...

Oto :
kahhhh...!!! seb bek celah bedah ko ingat, tu tak masuk batang berjuntai, kelingking berkait dsb nya.. tehehehehe