Tuesday, August 3, 2010

~Promosi Kerja Kahwin~


(sticky entry : sehingga tamat Promosi)

It's back..!!

Last year kan aku yg kena jadi model pengantin basi. Tahun ni ramai lagi yg boleh jadi. Mebi cik Jivebumz kita ni ke kan. Dia kan perantin baru. Hik hik. "Ila..nati Kekda sajes kat org Promosi eh" Huhu.

Ok, pada sesapa yg merancang utk ber walimatul urus pada waktu terdekat atau waktu terjauh pun, sila lah ke Kompleks Kraf KL, Jalan Conlay.

Dari 24 Julai 2010 (Sabtu) hingga 2 Ogos 2010 (Isnin).
Jumaat - Sabtu : 10.00 pagi - 10.00 mlm
Ahad - Khamis : 10.00 pagi - 8.00 mlm
Majlis perasmian (secara PC shj kalo tak silap) adalah pada 26 Julai 2010 (Isnin) which rasanya mmg aku jadi petugas sambutan nih.

Memacam ada. Boleh tgk baju pengantin cantik2, pelamin cantik2, kek cantik2 dan semua lah cantik2.
Pada yg tak rancang nak kawen or da kawen ke pun boleh dtg sbb kiterang selitkan juga jualan produk kraf. Tp tak la semeriah Hari Kraf Kebangsaan la.

So, ayuh...datang lah beramai-ramai. Kut ada yg nak dtg, roger2 lah pnstoberi yer. Mana lah tau leh dpt diskaun staff price. Tp pnstoberi takde smpai abis promosi ni. Saya bercuti dari 1-4 Ogos. Datang hari weekday lagi dialu-alukan.

Terima kasih.

Utk keterangan lanjut - klik di sini - Promosi Kerja Kahwin Kompleks Kraf Kuala Lumpur
Utk tgk brosur - sila klik - Aktiviti

9 comments:

ejaMaria said...

wah... aku nak cari bakul kayu la... nak datang... tunggu lepas gaji la :)

PUANSTOBERI said...

MARIA :
Aku tatau ada ke tak bakul kayu. Ada la kut..tp tak byk dan tak semeriah masa HKK retu lah. Tp takpe..dtg je. cuci2 mata. Huhu

JIVEBUMZ said...

wah kak siap promote kite g yer.. ala kite pon pengantin basi ler kak oi..hihihi

pasni suami saye kene keje overtime ler hari2 kalo ade kerja kawen tu..uwaaaaaaaaaaaaa

PUANSTOBERI said...

JIVEBUMZ
Harus promote. Akak retu lagi la basi. Kawen bulan 12, siap duk ulang bersanding bln 6. Buruk rupa.. seri pengantin nan hado dah.. haha.

Ummm... iyo lah tu. OT la gamaknya dia nak wat video ke apa ke yg berkaitan la. Haha

azeul said...

saya nak cari capal. hahaha

PUANSTOBERI said...

AZUEL
eh. ada ke capal? tu tggu promosi hari raya lah. Eh. ko ni budak kraf kan?? (haha..saja bebuat tanya)

Tijah said...

eh best pulak blog ni yer.
:D

(lompatan dr rumah che sue)

PUANSTOBERI said...

CIK TIJAH :
Best ker?? huhu.

Thanks ah sudi lompat dr umah che sue. Jauh tu lompat tu..dari Algeria ke KL. Seb bek tak tersangkut kat negara China (eh..belasah je negara china sblh nigeria. Kompem fail geograpi aku neh)

Jard The Great said...

kerja kat kompleks kraf kuala lumpur ek? thanks sudi komen blog sy. ehehe