Tuesday, July 2, 2013

Episod Akhir Teduhan Kasih

Today.
Episod semalam sgt la menggeram kan.
Totally different dah dari dalam novel.
Dalam novel takde citer pasal PA Ehsan yg hutang along seme tu.
Dalam novel takde Ayu kena tangkap basah.
Dalam novel mak Rizal pun tak insaf kalo tak silap aku. Lupa dah.
Dalam novel Kaklong dia kena jugak. Laki dia kawen lain.

Memang la orang akan kata, kalo orang tu bawak watak jahat lps tu kita pun jadi benci, pelakon tu berjaya. Ye lah, tp takyah la buat melampau sangat nak suh orang geram.

Tup2 plak si Ehsan plak dah cam org bodo je apahal.
Ni ending sama ke tak cam novel?
Gila tak Ayu tu? Ke mati jugak. Cliche sgt la kalau mati. Sket2 nak abiskan watak - mati. mati. mati.


Eh. Emo. Haha.
Bengong.


Petang ni nyer episod da siap2 rekod.
Takut apa2 hal, balik lambat plak kan.

Smlm siap rekod utk myDH. Haha. Berkali2 dia pesan. Sbb ada hal kat ofis yg kena balik malam. Aku? Hihi. Tak sihat lagi. Tak buleh kuar malam (-_-")


Watak watak jahat yg bikin orang gereeemmm je.
Kredit : Google

p/s : NadMamaZakwan kata episod hari ni diawalkan jam 6pm. Hurm. Nampaknya mmg takde rezeki la nak tgk. Kalo rekod kat Astro tu mmg dia ikut schedule cerita, bukan buleh ikut masa kita. Jadi, tak dapat la tengok episod akhir ni. Sedihhh... Hoi! takyah n ak sedih sgt lah. Kalo tak tgk Tilawah Al-Quran tu takde plak nak sedih bagai kan. Takpe lah. Ada, ada.. takde kang, tgk je lah apa yg direkodkan kul 7 tu. Citer katon tu ke, citer planet kiara robot PSN-ONE tu ke. (-_-")

6 comments:

Nad MamaZN said...

Kak, dh set pukul brape?
Arini slot akasia diawalkan jam 6 ptg tau! :)

Ps: xsempat p kuala gula
Sbb nak p kuala sepetang n doli
Huhu!

Bitt (double IS) said...

wahh mesti best cite nih!

ieda said...

mcmana la ending ptg ni kn.tgk2 ayu kawen dgn ihsan, mau ada yg hempok tv.hehe...

AiTotYati Mat said...

salam kekda,

tu le Ai pun tak dapat nak tengok episod akhir sbb nk hntr adik kt klia dpt posting srwk.

tapi mmg geram betul dgn ayu tu. rasa mcm nk cekik2 je. evil gile kot

Carmello said...

taktahu lak epsod akhir pukul6... takleh pergi mana lah petang ni.. ishk...takkan lah ayu kawen dgn ehsan.. tak suka.. tp apahal lah si ehsan tu mcm tak tegas langsung kan kak reen.. huuuu

Suwaibah YS said...

hah, yeke diawalkan kul 6? kna gtau mak sue ni..dia x leh miss tgk citer ni.. hahahha.. tpi mmg mnjadik kan lakonan diorang..sakit hati aiii
tpi si ehsan cam ape je.. cam suka je tangkap basah..huh