Thursday, March 21, 2013

Tak Sanggup Mak.....

Salu je napak Juma ni pakai tudung kat FB.
Mmg aku scroll lelaju.
Gelimattt...mat..matt.. aku terbayang ular berlingkar je. Eiiwww....

Tapi ini cam sweet pula
Ni pun lawo
Ah. Cuci mato je kat aidijuma.com.
Nati gi carik kat concept store dia je lah kalo nak.
Takat ni aku penah beli yg plain dari AJ nih.

p/s : Bulan ni jadi miskin hina dina. Sbb soping2 kat HKK. Nak buat online soping pun payah kalo bank ada 2,3 ringgit ja. Sobsss... gaji dah lambat lagi kan. Sobsss... KGT pun blum lagi. Bulan 4. Sobsss... yg satu lagi tu pun bulan 7. Sobsss....

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda, yang gambar last tu boleh lagi nak beli. atas2 tu, sorry naik lorry ye! hhahahaha

Sue-Rya Qistina said...

juma sgt santek!

Liza said...

Betullah. Geli tgk tudung ular sawa tu.huhuhu... RAre!!

Zee Suhaini said...

asal juma pakai semua nampak lawo..

Tuan Juhaida said...

hihi mesti banyak shopping kat HKK ni hihi.tp mmg best kan gi HKK tu.takpe,x lama dah gaji.sabar2

Tuan Juhaida said...

salam kenal.jemput jenguk blog saya, sweetamieda.blogspot.com

PUANSTOBERI said...

SHEILA :
Salam. Kan..akak mmg dari awal tgk dah reject awal2. Cena Juma ada idea nak wat camtu kan.

SUE :
Kan...

PUANSTOBERI said...

LIZA :
Tu la pasal.. mmg gelimatt...


ZEE :
Haha.. tudung ular pun napak lawa kan..hihi. tp tetap gelimat..


JUHAIDA :
Ate nyer Ju... hehari turun bawah tu..asal turun je ada beli, asal beli je turun bawah.

Salam kenal gak.. jap yer.. nak g folo..itu hari dah jenguk masa entry HKK and ada buat link gak :)

::EIDA:: said...

ular? eiiiiiiiiiiiiiiiiiii