Monday, March 18, 2013

Edisi Getaway Gift-away

Nak meng Gift-Away lagi ni......
Sapa nak join??
Huhu.

Takpe, tak perlu tu seme utk kali ini.
Sbb memang dah ada pen-join nyer.

The contestant.



Ada 13 yang meneka.
Hanya 4 yang teka Genting Highland.
U can read my mind lah. Hihi.

Oke, sebenarnya mmg nak ke Cameron. Tp Cameron tu dah masuk area nak balik kampung kan. Jadi, hint nyer, kalo nak ke Cameron, aku mesti balik kampung dulu. Rasa bersalah pulak woh dah smpai area sana tapi tak balik kampung. Rasa cam ter derhaka plak. Huhu.
And Genting ni pun sama gak sebenarnya. Sbb jalan tu hala nak ke kampung myDH dah. Cumanya tak berapa rasa bersalah la sbb parents myDH bukan kat sana. Still kat sini. If kat sana, harus kami lajak terus balik kampung jugak. Begitu.

So, cena nih?
Nak bagi 3 je FM nih. Hihi.
Tapi takpe, kita bagi jelah keempat2 yang meneka ni ya.

@Shiela Salim - akhirnya dapat jugak awak kan FM nih kan..?? Hihi
@Zana Adieyza - Ni nak jumpa ke nak pos nih?? Hihik.
@Mummy Chenta 
@Suri Nasir

3 yg terawal yg teka betul tu, dapat FM jerami yg unik.
Dan yg sorang lagi, Suri Nasir dapat FM Genting Highland.
Boleh gitu??
Boleh la kan.

Rasa utk first 3 tu alamat dah ada. Tapi kalo nak emel kan skali lagi pun tak pe lah.
Dan Suri Nasir, please emel ur address ya - cikstoberi@gmail.com.

Terima kasih pada yg sudi nak teka-teka.
Nati kalo ada Getaway lain, saya buat Gift-away lagi ya.
Tapi rasa takde la masa terdekat nih. Huhu. Matta fair pun tak sempat pegi.
Nak gi Redanggg... Ouch!

13 comments:

Sheila Salim said...

assalamualaikum kekda. alhamdullilah syukur. betul2 dapat FM tu kekda, hihi. terima kasih kekda... tak sangkaaaaaaaa...

Mummy Chenta said...

alhamdulillah dpt FM dari kekda lagi...tq kek da.. Luv u!!

Masya said...

tahniah semua...
xde rezeki nak teka.. memang terlepas langsung baca entry tu hihihi....

Nory Zoulkefle said...

alamakkk salah teka...
huhu..
tahniah pada semua pemenang...=)

izan mama mia said...

singgah cni dr blog masya

Zana Adieyza said...

eh2... nama saya naik lah!!! yeeaaayyyy.. dapat FM.. saya sukaaaaaaa...

nak jumpa boleh.. nak pos boleh.. hahahha.. tq kekda...

eKa said...

oh ke genting rupanya...ehhehehe.salah teka la pulok

Nad MamaZN said...

Alaaaa
Salah teka
Haha!!

::EIDA:: said...

zana suka ar tu! nnti mesti die eksyen dengan ida.. hahahhaha

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Haha. Kan..dpt pun. huhu


CHENTA :
Iyer... retu pun dpt FM eh??


MASYA :
Takpe..next time ada lagi kan.

PUANSTOBERI said...

NORY :
Takpe..nxt time teka lagi ya..

IZAN MAMA MIA :
Hi... tenkiu singgah :)

ZANA :
Iye lah..nama sapa lagi. hikhik

PUANSTOBERI said...

EKA :
Genting je... CH jauh nau. huhu


NAD :
Takpe..nati teka lagik. ngeee


EIDA:
Hahhaah :P

Mummy Chenta said...

eh x ritu dpt keychain pangkor :)