Thursday, March 14, 2013

Levain Boulangerie Patisserie

Apakah mendanya itu?
Entah la.
Anak buah aku duk ajak g sini ja.
Kedai makan.
Kat area ofis aku gak ni.
Yang aku pun tak tahu kewujudannya.

Tgk kat web dia ni - Levain
Mmg la cam sedap2 ja.



Ada kek, pasta, macaron jenis2 makanan omputih ni lah kiranya.
Buleh la kalo nak minum petang camtu kan.
Anak buah aku kata kawan dia g makan situ.
Cam cantik je tpt dia katanya.

Huhu.
Cantik tu, mmg cantik.
Meh kita carik jap kat web ini, kalo oke, jom kita pegi.
Hau hau hau... :>

p/s : nak claim voucher groupon ni - aiskrim kat Lezzetto - hampir terlupa smpai nak expired dah. Ha, yg ni mmg ada sijil Halal. Buleh check kat Direktori Halal jugak.
Hai... terliur liur tgk eskrem nih. Kena g redeem ptg kang gak nih napaknya. Huhu.

10 comments:

♥cikmOt♥ said...

hurmm...tak pernah dengo pun...
makan apatah lagi...kampung tul saya ni...uhukss

Nurzakiah Hanum said...

:)

Sheila Salim said...

assalamualaikum kekda. sedapnya. cepat redeem :))

Nory Zoulkefle said...

uishhh sedappp ni...

Suwaibah YS said...

nak mnyebutnya pun susah..hehehe

♥ ROS ♥ said...

Alamak berbelit lidah nk sebut... Terliur lak nmpk eskrem tu..hihihi

Sue-Rya Qistina said...

terbelit-belit lidah nak menyebut. hahaha. x pernah dgr pun kekda, ke mmg saya yg x perasan kewujudannya. kihkihkih

Masya said...

lah yg akhir sekali tu aiskrim ke.. sekali pandang mcm bedak asas muka kikikiki... haru btl mata saya ni...

PUANSTOBERI said...

CIKMOT :
Akak pun baru tahu ni Cimot...

HANUM :
:)

SHIELA :
Blum redeem...uhuks

PUANSTOBERI said...

NORY :
Sedap.dap.dap.

SUWAIBAH :
Tu arr..entah apa anak buah akak nak makan tatau la.

SUE :
Tatau la Sue, anak buah akak yg gitau. akak pun tatau celah mana tah. Yg nyata mmg dkt ngan ofis nih,

MASYA :
Hahahhaha...adeh...buat lawak la Masya ni.