Monday, March 18, 2013

Short Getaway : Teaser

Yaih. Sapa da tgk instagram tau la mana aku ber short getaway kan.
Saja la tu.. nati kita tgk siapa yg teka betul tu ya.
Meh kita teaser dulu. Nati esok2 ke, ptg ke up entry bebtul.
Ada meeting pagi ni. Jadi, entry autopublish dulu lah.
Seme pun gmbr dari instagram.
Kali ni ada amik gmbr di CikNik. Yerp. After a few month aku da tak pegang beliau, kali ni baru bawak. Cam da malas betul nak usung kamera kan.
Hijau. Saujana mata memandang.
View dari tgkt 25.

Kabus menyelubungi pagi.


Short / weekend getaway yg sangat dekat dgn rumah.
Kurang sejam da smpai.
Bukan apa pun, saja nak menenangkan pikiran je.
Jadi, ke sini lah kami.
Full entry - later :)

4 comments:

Nana said...

Heheh sy pon suke g sana sejupp

::EIDA:: said...

nextttttttttttttttttt.. hikhikhik

Nory Zoulkefle said...

destinasi cinta nory & Abi ni...heheheh...

bestkan tejuk2 ni...best polok2...kihkihkih

PUANSTOBERI said...

NANA :
Kan...sejuk..bes...hikhik


EIDA :
Nexttt... hikhik


NORY :
Jom ah pegi.. hikhik :D