Tuesday, March 5, 2013

Hadiah Gift-Away Terima Atau Belum?

Perhatian kepada yg dapat Gift-Away yg aku buat last month (Januari to be exact)
Sebenar, adiah tu dah gerak lama dah.
Aku buat 2 peringkat.
Peringkat pertama - yg berat2 (guna setem singgit) - aku pos dlm 16hb camtu. Di pejabat pos AEON AU2. Igt lagi, mmg hari Sabtu sbb tgk2 pejabat pos tu buka.
Peringkat kedua - yg ni guna setem 60 sen ja. Adiah tak berat. Dan mostly sekitar KL adiah tu.

Ada yg dah update ke aku gitau adiah dah smpai.
Dan ada yg tak update. Mungkin sampai. Tp aku rasa tak smpai la tu.
Suppose 20 orang, tp ada yg tak bagi alamat. Ada yg mmg tak bagi alamat, tp aku masih simpan alamat derang masa derang masuk GA dedulu tu.
So, ini lah penerimanya. Mana dah update terima tu, aku tulis terima ya.

1. Shiela Salim - brooch (terima)
2. Jiha 
3. Mama Mirza - brooch (terima)
4. ZUE - Keychain Penang (terima)
5. Anum - Keychain (terima)
6. Masya - terima
7. Karisma Izzah - brooch Sabah (terima)
8. Eida - brooch kraf (by hand)
9. NadMamaZN - (terima)
10. Mikamusz - (terima)
11. MyfaraFLK - brooch Sabah (by hand)
12. Cik Anita
13. Sue-Rya Qistina - note book jerami (terima)
14. Norzie - 
15.Lieya - 
16. Carmello - (terima)
17. Joijoi80 - keychain Sabah (terima)
18. Eka - brooch (terima) 

Boleh tak tolong update sattt...
Pada sapa yg dah dapat tu, tlg gitau kat ruangan komen ya.
Sapa tak dpt lagi tu....
Meh amik kat HKK nih.. Hihihihik... tak..tak.. lawak ja.
Kalo tak smpai tu cena ah? Mungkin note book jerami la ni kut yg tak smpai nih. Sbb dia cam berat sket. Adehh.. acena nih??

*Ada yg saya tulis adiah apa yg dpt, ada yg tak. Yg tak tulis tu, tak ingat plak. Jadi, dapat ke tak dapat ke, do tell me ya. Kat mana lak silapnya, sedangkan dik Eka yg jauh kat Sawak tu pun dah slmt dia terima rama-rama nyer. Hihihiks.

12 comments:

Sue-Rya Qistina said...

kekda, sue baru terima adiah semlm. dpt buku jerami kecik. comel!!! thanks so much :)

Masya said...

eka dapat rama² terbang kekda tu cepat hahaha... sy baru nak karang cerita ni.. hadiah akak baru dapat minggu lepas.. dan sy dah amikkpun kat kg.. hujung minggu baru ni amik sbb balik kampung (^______^)v

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah dah selamat terima
thanks sis

eKa said...

kupu kupu cumel ku... tq kekda. en suami ckp 'baik nya kawan syg, jauh2 antor. syg bg apa je?'

Zana Adieyza said...

zana xde dlm senarai.. x sempat jugak nak masuk GA tu.. tpi zana ada dapat gak hadiah drpd kekda.. hehehe.. TQ kekda!!

Nory Zoulkefle said...

nory tak dapat lagi...

hahaha..

**padahal tak tersenarai pun..(hikhikhikhik)

Nad MamaZN said...

Oooo
Akak la yg bagi buku kecik jerami tu ek??
Takde note apa2
Ingatkan saya ada secret admirer, haha!
Dah up kat entry, tanye sape bg
Akak tak perasan la kot


Apa2pun tq kak!

Sheila Salim said...

assalamualaikum kekda. hee tak aci zana dapat hadiah, tak masuk GA. hee

Umaira Umar said...

Besh nye..tak sempat join..terlambat bukak blog..

::EIDA:: said...

Ida dah selamatttt pakai brooch krafff tuu.... omey omeyyy ;) Thanks kekdaaaaa ;)

*Gajah pun ida dah terima. sihat walafiat dia.. HAHA

joijoi80 said...

tq...so much..... aritu dpt2 terus snap gambar tp melalui hp asben tu yg lambat post..nak blutooth dulu la... hew..hew ...

lieya said...

salam kak, sy trima dh brooch jumaat lps...thanks a lot kak..cantekkk!! :)