Tuesday, March 26, 2013

Edisi BeanBags

kredit : MilkADeal.
Otak aku mmg tak boleh nak 'hadam' la apsal mendalah 'kacang' ni mahal.
Mmg rega tahap 2ratus lebih punya lah.
Tak penah aku jumpa bawah seratus. Mahupun dlm 120 - 150.

Kenapa mahal sgt ah.
Orang gaji tak byk cam aku ni, mmg aku rasa tak baloi la nak beli sebijik tpt duduk yg camni.
Dgn rega yg dkt 3ratus tu buleh beli sofa yg 3 seater oke.

Betul.
Sofa aku skang rega 3 ratus lah. Beli sejak kawen dulu. Dan usung jugak ke rumah baru. Igt raya nati nak tukar baru, tp mak aku ckp elok lagi. Lagipun sayang jugak. Mmg elok je lagi. In fact aku dah tukar dia nyer sarung tu nak matching ngan langsir yg tak siap lagi.

Ini kat MAD.
Masih rega dlm 2ratus.
Huh! 
Mmg tak buleh hadam.
Nati next week ada Perfect Livin kat PWTC. Aku nak tgk berapa dia bule bagi. Mmg takde la satus lebih. Aku mmg nak pegi Perfect Livin tu. Ada misi belum disempurnakan dan perlu disempurnakan sebelum raya.  Susah juga nak deco2 ni bila kita dah duk dlm rumah tu. Kena plan bebtul. 
Gedik. Dulu taknak buat. Skang plak baru tergedik gedik nak buat.
Pffttt....

By d way,
comel kan menda ini
Kredit to White.my. Kaler purple tu yg buat aku tatahan tu. Hihihi.
Oh. Kang ada yg tanya apa kah mendalah ni. Ini adalah The Leaf Mini Pen Holder.

11 comments:

ieda said...

masa tgh baca mmg ingt nk tanya akak bnda apa la yg comel kiut miut tu.pen holder rupanya.hehe..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda, sheila pun bengang dengan kerusi ni. mhal. tak pernah nampak harga murah sikit pun. dah aim bape kali nak. last2 give up. heee

Nurzakiah Hanum said...

bagus :)

Nurzakiah Hanum said...

dah lama nak beli nie

::EIDA:: said...

Ida bengang jugak! tapi keinginan mengatasi kebengangan itu.. eh ape punya ayat daaaahhh ;p

eKa said...

Nasib kekda bg tau,eka br nak tanya.benda apa bulat2 tu.atleast kekda leh la juga deco2.eka ni tunggu cuti panjang br nak curahkan idea.asyik la terbantut

cikbedahlaser said...

mahal kan bean bag tu.. nk beli..
nak2 tgk kt umah yanie aritu cm best je.. tapi pikir balik.. mana celah nak letak tah... uhuhuhuhu

cikbedahlaser said...

saya rasa sofa akak elok lg sbb akak ringan kot.. sy nye sofa patah sudah.. wakakakakak sebab dedua giant... uhuk...

Suwaibah YS said...

sue pun dah lama simpan hajat nak beanbag ni.. sebelum kahwin lagi... slalu usha kat FB Beg Kacang.. pastu diorang ade buat bayaran ansuran jgak.. tapi still rase mahal.. hurmmmm...

PUANSTOBERI said...

IEDA :
Tu la..akak pun tatau..tp cam comel kan.

SHIELA :
Beli ler.. org gaji byk senang je beli.

HANUM :
Beli ler.. :)

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Oh..eida takpe.. akak ni kena berjimat cermat..maklum le... gaji tak berapa byk..huhu


EKA :
Ada masa pun tp pemalas pun tak guna jgk Eka...


CBL :
akak bukan tkde tpt, tp takde duit. Sian kan..?? buat loan ngan Pidah bule??


SUE :
Wah..ada ansuran..hihi..udah rupa kotmemot. ngeee