Tuesday, February 19, 2013

Edisi PayPal Katanya


Emel ni mmg buleh org terpedaya.
Ye lah. Tetiba je kita terbayar ke akaun lain kononnya.
Tapi tak perlu la buat camni.
Napak beno menipu nyer kome oii...
Dah la hantar ke semua staff kat ofis nih.
Lagi lah menipu woi.

Bila bawak cursor ke link tu, mmg ter pegi tpt lain.
Jgn la sesekali ter klik plak.

Aku ni walo salu buat online payment, aku masih tak berani nak guna paypal.
Biasa mmg aku buat direct payment ja.
Memacam lah nak buat menipu orang hoi.
Byk nyer org jahat dlm dunia ni hoi.

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reen, sheila pun takut online payment ni. bahaya sangat. prefer transfer via atm machine je hihi

Nurzakiah Hanum said...

jauhinya org jahat

::EIDA:: said...

Paypal? Tak pernah lagiii

Yan said...

paypal.. penah nak create... tp sebab takde kredit kad.. jd tak dptla buat... errr skang tak taula..

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Akak buat je online payment.. tak takut.. yg takut adalah takut duit abis cepat. hihihik.. tp paypal tak penah la..


HANUM :
Hahaha... lawak plak tgk komen Hanum ni..


EIDA :
Jangannn.. bhya..


YAN :
tak payah la.. guna yg direct payment la.. cam bhya lak rasa paypal nih.