Thursday, February 28, 2013

Selepas WYY 9999?

Huwaa... sebuk aku nak bercerita sama kan pasal ni kan.
Byk pun blog dah up entry ni napaknya.
Plat apa selepas WYY9999 ??

Di tgk dari blog ini, ada siap skali dgn analisis nya..
kredit : http://faezzainal93.blogspot.com/2013/02/plat-apa-lepas-wyy-9999.html

Adakah begini
Atau begini
Atau begini

Tapi aku lebih suka style camni.
Yang ada abjad lain di belakang nombor tu. Style ah... hihik
Kredit : http://paktam2u.blogspot.com/2013/02/inikah-plet-wilayah-selepas-wyy.html
Hari tu aku baru napak satu dua keta ber plat WYA.
Tapi bila check kat web JPJ ni, saat aku menulis ni dah masuk WYB 1671

Laju btul no keta KL ni gerak.
Mungkin dlm pertengahan tahun dah habis WYY9999.
Dengar nya nombor tu pun akan di 'bid' macam WWW.
Tak kesah la. Jangan yg nombor slps WYY9999 tu di bida sudah.
Jadi, sudah boleh kumpulkan semua duit2 di celah2 bantal tu lah.

Eh! Ada kaitan??


Kbai!

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..kekda mau tukar kereta baru kah? hehehe
saya pun suka mcm yg kekda suka tu, lg senang kot

Nurzakiah Hanum said...

cantik no

Nory Zoulkefle said...

makin lama makin panjang plak no.plat kan...heheh

PUANSTOBERI said...

SUE :
Bukan tukar.. sian keta lama.. i love it so much...! pemberian arwah ayah.. takkan ditukar dgn apa pun =)

HANUM :
Sabar menunggu

NORY :
Plat KL ja.. negeri lain.. lambat berjanggut lagi nak tukar.. hihi