Monday, February 18, 2013

Katalog Tupperware : 11 Februari - 30 Mac 2013

Apa yang menarik bulan ini??
Bertema kan L.O.V.E
February - March 2013

 Penuh warna warni
Water Day Set : 4 biji
Free sebijik
RM84.80

Koleksi ini semua pun dah ada. Termasuk bekas sayur tu.
Dalam gambar cam saiz sedang-sedang kan.
Tapi sebenarnya besau. Buh kat fridge bahagian sayur tu, 
dia sorang je duduk situ.

 
Hohohoiii.... my feveret color.
Purple. Rasa cam nak je.. Uhuks.
Padahal dah ada yg gitu kaler oren.
Lunch set pepel itu - RM49.10

Wah. Ini mmg comel. Kalerful lagik.

Bekas beras - bekas minyak - bekas bawang.
Yang kaler merah bata tu cun plak. Aaaa.....
Rasa cam nak plak. Aaaa....
Salt n spice set : RM65.20

Lipstik yang ceria-ceria. Ko mampu nak pakai lisptik kaler ijo.
Muahaha. tp kuar kaler merah gak.

Dan spesel ada ini jugak.
Bagus ni nak tmbh koleksi Modular Mate tu rasanya.
Kabinet berselerak.

So, mari menjamu mata di online katalog ni - Tupperware.
Nak tanya harga utk lelain dan nak beli dr pnstoberi pun buleh. Pastinya ada diskaun spesel utk pembaca kebun stoberi nih. Boleh c.o.d juga bagi yg duk area KL. Hohohoiii.. promote..jgn tak promote....

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Z.U.E said...

kak botol air tu super lawaaaaaaaa... tp budget takde.. nanti ade budget saya mahu!~

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reem. rege please. berkenan juga tupperware! bolehlah bekal g kerja warna cantik sikit. heee sheila berminat nak tahu harga2 dia kak reen ♥

Nory Zoulkefle said...

berkenan ngan bekas beras tu...comeyyy je...heheh

cikCha said...

dah lama ngidam nak modular mate tuu...hohohoi

Suwaibah YS said...

wah, comel2nya... kekda jual? cantekkk... ade ongkos lebih kita beli dgn kekda , kay :)

Nad MamaZN said...

Mane nak tgk rege tu kekda?

PUANSTOBERI said...

HANUM :
Suka?? mari beli..


ZUE :
Oke..


SHIELA :
Pilih mana nak, then nati akk bagitau rega


NORY :
BUat kutu la.. kami dulu buat kutu among TTCian corner.. hikhik

PUANSTOBERI said...

CIKCHA :
Hohohoiii....
Sila la mula mengumpul.

SUWAIBAH :
A ah.. akak consultant.. buleh ja nak order.. c.o.d lagik..ngeee


NAD :
Rega salu ada kat hardcopy catalog :)