Friday, February 8, 2013

Happy New Year : Tahun Ulau!

kredit : here
Happy New Year. Tahun ulau lagik. Aiols geli ulauuu......
Cea.. tetiba nak wish pulak khenn.. macam kan ada pembaca chinese kat blog ni.
Huhu.
Ini tak pe wish sbb ini bukan perayaan agama.
Kita 1 Malaysia maaa...
*tetiba*

Oke lah. Nak cepat.
Ada intebiu lagik.
Entry autopublish pun tak sompek nak buat.
Takdak idea lps interview smlm.
Mendap dlm tu dari 9.00 pagi smpai lah 5.30 petang.
Phew...
Ada lebih kurang 50 calon semuanya.
Phew...
Memacam gaya, memacam perangai.
Haha.

Uols ni harus gi bercuti memana kan.
Cuti panjang maa... 4 hali.
Lagi mau duduk lumah saja ka.
Harus jammed baghdad lah petang nih.
Esuk pun harus hway penuhhh....

Dan,
kami suami isteri mengambil keputusan untuk beraya di KL sahaja.
Haha.
Syabas bete...

Errr... IKEA bukak kan?? Harus org penuh gak tu.. nak pegi lah hari Ahad ke, Senin ke.

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

yg best sebab cuti
yahooooooo

Sue-Rya Qistina said...

gong xi gong xi ni.
hehehehehe
ok la tu beraya kt KL je, jalan sure x jammed punye.
kitorg terus blk melaka esok.
nk bawak anak2 jalan2 lagi :)

Masya said...

TAHUN ULAU... AIR KAN.. OWHH FOBIANYA DGN ULAU NI.. SAMPAI SKRG X HILANG...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reen, raya KL je? tak balik kampung eh...

::EIDA:: said...

ikea gerenti sesakkkk... huhu

PUANSTOBERI said...

HANUM :
Kan..bes woh 4 ari.


SUE :
Yer..harus bawak anak2.. kami2 takde anak ni bawa la diri je..


MASYA :
A ah..mujo ulau air. kalo ulau sawa.. haaaaa....

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Akak buleh ilang kewarasan kalo duk bersama dlm jammed kat hway tu. jadi lebih la baik duduk kat KL ja.. layan suami. Muahahahah :P


EIDA :
Ahah!