Thursday, February 7, 2013

Edisi Addicted : Fruited

Yeah. Currently addicted to this game
Yang ni berbeza sket dgn fruit slice atau apa ntah yg swap2 satu lagi tu. Yg ada tarzan tu. Tu bes.. tp tak berapa thrill sgt.
Yang ni menguji minda sket.
Kira kena carik 3 buah yg sama jenis. Kadang kalo untung dpt 5.
Bes woh.

Aku mmg donlod, tapiiii...... giler cpt kering bateri dibuatnya.
Jadi..... aku donlod kat myDH nyer phone. Hihi. Phone dia tak kuat sgt makan bateri.
Ngehngehngeh.

Bes woh. Sapa lum try, bule la donlod.
Aku tgh berusaha utk naik smpai level 10 neh. Giler payah.
Makin lama makin byk fruit yg sama kaler then dah habis masa. Hurmmm......
Itu pun kat phone myDh yg aku lepas level 9. Kat phone aku level 8 ja..

*err.... org takde anak cam aku ni je yang buleh bersenang lenang goyang kaki main android games memacam ni.. maklum la.. byk sgt masa terluang kan. Muahahahah :D

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

sib baik saya bukan kaki games tau kak da..kalu idak, sah terjebak...

kak, novel apa yang jual balik tu...nak nengok tajuk...hehehe

Sheila Salim said...

assalamualaikum, finally ada pun kotak komen dia. hahahah game? jap2 sheila cari gak eh. lawan yok kak reen ;p

Nurzakiah Hanum said...

wow macam best nie

Sue-Rya Qistina said...

saya pun ade download game ni jugak. dgn anak2 saya pun terjebak sama. hehehe

::EIDA:: said...

Muahahhahahaaa.. tolong gelakk sekaliiiii

BrightEye said...

BE pun suka main Fruited ni.. sampai BE berlawan dgn hubby tgk point sape yg paling tinggi. klau hubby tinggi BE akan beat dia sampai dpt no.1..hehe. (skrg dh no.1, hubby dh give up..hehe)

eKa said...

game apa ni... tak penah main pun... ehehhe...dok layan pou je.tu pun asyik la sakit. sbb tak cukup perhatian.


eka ni takde ank gak, tp bz sokmo. tak sempat senang lenang, bt apa pun tak tau. nak kata baca novel pun tak juga.

sweet tooth said...

games mmg addicted...i addict kat game tribez... Pagi2 sblum keje, ngadap tu dulu... Huhuhuhu...

Zana Adieyza said...

saya yg x ada anak ni memang suka main game2 kat phone.. maklumlah banyak masa terluang dengan suami.. dengan suami saya sekali terjebak sama main game.. seronok main game sama2 dgn suami kat phone tu...

PUANSTOBERI said...

CIKMOT :
Haha..jgn terjebak..skali terjebak.. addict sudah..huhu.
Jap.. akak tgk memana yg akak rasa tak bes. Huhu


SHIELA :
Jom..sila la donlod. ngeee


HANUM :
Besss... addict dah akak dibuat nya.

PUANSTOBERI said...

SUE :
Wah.. pandai anak sue main ni yer.. akak smpai level 9 je mampu.. kesiannn...


EIDA :
Syyy...jgn gelakkkk....


BE :
Kan.. bes.. tp husband akak tak sker lak main ni.

PUANSTOBERI said...

EKA :
Ce Eka try main. huhu.
Ala.. ada anak ke takde anak ke sama je sebenarnya.. kalo minat tu.. apa pun buleh..


ST :
Tribez.. oke..nati nak try carik. hihi


ZANA :
Tu lah tu.. kita ni byk masa kan.. acena?? Haha