Saturday, February 5, 2011

~Pasal Tgk Apa Dah Jadi Ni?~

Tengok....
Apa dah jadi ni?
Tu la...gatal lagi tangan.
Nak tukar background.
Tp sayang kat stoberi suma ni.
Bila di stay kan stoberi kat situ.
Suma jadi huru hara.
Sbb background stoberi tu diambil dari web lain.
Dia tak 'tally' dah.
Letak gmbr kat header pun napak penyek.
Ah! nati la godek lagi.
Tgk je lah blog huru hara dah ni.
Iklan nuffnang kat banner pun da ilang.
Hadan huka haku!

7 comments:

cikCha said...

errr aku ingat aku salah masuk blog org lain td...huhuhu

ch@ said...

haha mmg huru hara, takde halla, rasanya lebih laju dan mudah dibaca, hehe.

Irtiyah said...

Salam

Hehe.. masa saya baca ni pun tengah berubah2 ... masih tacap ke? hehe

E K A said...

ala........hilang dah stoberi raksasa tu

PUANSTOBERI said...

cikCha :
Ah! nyampah tau.... huru hara kan??

cha :
laju eh? oke..dpt 1 feedback.

eh..nama korang sama lah..cikCha dan cha.. hihihi

ch@ said...

sama tapi tak serupa, saya puanCh@, hehe. mmuah.

cikCha said...

hehe..saya pon dah jd puan sbnrnyer..hehe