Monday, February 7, 2011

~Pasal Pelik Pelik~

Selamat bekerja suma. Jgn monday blues or holiday blues ya.
Tgh pelik nih.
Apsal bila view kat lappy, tulisan kat blog ni lain.
Tp bila view kat PC opis jadi lain.
Huwaaa.....tak soka tau. Penat carik tulisan.
Yg smlm adik Anitadahas kata dia suka tulisan tu tatau la font mana dia maksudkan.
Dan ptt la Irtiyah retu kata tgh dia view dan komen still tukar2 lagi rupa bentuk blog ni.
Eish. Pelik tul tau.
Dah la..lantak situ.
Lansung takde mood nak publish entry yg da didraft semalam.
Uhuk!

3 comments:

cikbedahlaser said...

sedih nye... reset balik la... jgn lupe copy dlu coding nye b4 reset...
cari tamplate baru.. eheheheheh yg lebih stoberi

Nana said...

arini mmg xde mood nk keje...
dah ler dtg opis tgk pc terbuka..
ada org pakai sepanjang sy cuti semgu..
maknany dekat smgu pc tak off!

Hezesuze said...

dah lama coti CNY weols pun xde mood nak berblogging ahkss..

psstt cantik pe tulisan blog uols nie