Tuesday, February 8, 2011

~Pasal Kunci Hatimu~

Tgk kat Awan Dania semalam.
Cam bes je. Leh main kunci padlock ceni.
Kredit pic : Here

Beli padlock tu, pehtu tulis something atas kunci tu.
Pehtu lock kat pagar yg ada.
Kunci dia kita buang la kalo hajat kita tak nak bukak padlock tu,
Kira mcm 'kau kunci cintaku di dalam hatimu' la.
Bes lah.
Ni kat Seoul Tower eh.
Boleh bangan tak nak dtg sini? teheheheh.

Nak baca pasal kunci tu leh baca sini - Seoul Tower, South Korea

4 comments:

ch@ said...

masa tgk awan dania tu bestkan, romantik je. hahaaa. kita pun tgk juga smlm.

Nana said...

hahahha mlm td tgk cite awan dania
pehtu tgk cam bez je tmpt ni kan
penuh ngan mangga

Liza said...

Owh, macam cerita Awan Dania tuh....

PUANSTOBERI said...

cha :
Kan?? bangan terus nak pegi. hihihi

Nana :
Jum kita book ke sana jum.. tggu tiket murah yukk... hehe

Liza :
A'ah..bes la tpt tu. hihi