Tuesday, February 22, 2011

~Pasal Tat Telur KFC~

Korang da rasa Egg Tart KFC ne?
Aku da terai retu.
Tp aku tak mmg tak berapa nak suka egg tart.
So, aku tak buleh nak kata sedap or tak.
Buley la try sapa yg suka.
Sebijik berapa ringgit tah. Lupa!

13 comments:

ejaMaria said...

aku mmg suke tart telur... dan tart telur kfc ni sedap... tp mahal sket banding ngan tart telur kat bakery biasa2... ;p

ejaMaria said...

eh... lupa... tengok-tengok blog J.M.R... dia promo pulak DSLR Nikon...

PUANSTOBERI said...

Maria :
Sedap eh. Tp mmg tart ni ada rasa manis eh?? huhu.. aku mmg jarang makan tart telur ni.

DSLR tak la kut... maleh aku nak usung.. bkn nak jadi pro PG pun. hik hik :D

zahidah dihaz said...

saya tunggu nak makan pocketfull je....yang lain saya tak pernah try....coz setiap kali pergi kfc mesti makan ayam je...


New Entry: Keputusan SPM 2010

cikpuanhady said...

ooo yg ni tart telur ek..erm, kite suka yg cream tart, cam gini gak rupenyer..memang sodap...

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

Cik Awynn said...

errrr.. tak pernah makan tart telur seumur hidup. hari tu gatal tangan pegi oder dgn kawan2..

hasil nya: tak pernah seumur hidup makan KFC dlm keadaan loya. tak boleh terima rasa tart telur nya.

kawan kita cakap.. tart tu lebih sedap kalau dia sejuk sebab isi dah keras. hahaha. ntah betul ke tak. :)

amalhaj said...

teman try makan kat kfc jejantas sunga buloh, pastu caghi kat kfc nilai idak ader deme juel... sedap bebeno

LyNn HaMzAh said...

x pernah rasa la kak...

AdiaLuze said...

Aku lebih suka cheese tart.. Lagi sedap sehingga menggigit jari..Opss silap... Menjilat jari.. Ahaksss

ch@ said...

akak dah terai yg donut tu ke, sedap tak? bila la nak makan kfc ni. adeh.

PUANSTOBERI said...

Cik Awynn :
Ha. Tu la pasal kan. Buh dlm peti ais buleh la kut.

Amalhaj :
Ada outlet KFC yg tak juai ke? Smpai jejantas SB halanya yer deme.

Lynn :
Terai la Lynn. Tatau la Lynn sker ke tak :)

Adia :
Cheese tart pun aku tak penah terai. Aku kureng sket tat ni. Tat nenas pun aku baru belaja2 makan :)

ch@ :
Donut tu blum. Kawan akak kata tak sedap. Tatau la plak kan. Nati lah terai.
Ayuh. Segera ke KFC. Bawak Oni skali :)

PUANSTOBERI said...

CPHady :
Cream tart rasa cam penah makan. Eh. Ke tak penah. Tak ingat da.. huhu :)

cikbedahlaser said...

weeee.. yg hok ni x test lg... not interested kot.. hmmmm