Saturday, February 19, 2011

~1st GA sayangku Faish~

GA Sayangku Faish

Miahahaha...aku sudah ada mood mau join GA.
Maafkan aku kengkawan. Aku ni mmg pangai tak senonoh sket.
Org tag suh join aku tak join, tp org tak tag aku gatai nak join. Hihik.
Bukan per. Kadang aku ni asik tangguh langsung tak terbuat segala tag contest/GA ni.

Tapi yg ni, blog beliau ini mmg aku da folo. And syarat pun simple je.
Apa laga....try my luck saja.

So, saya mau tag :
-Chenta Hati
-Adialuze

Ayuh ramai2 kita join sblm duenya apda 25 Feb ini. Adiahnya ada byk tau..da comey2 lak tu. Huhu.

3 comments:

deqlis said...

good luck..

jom join GA nie

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/inspire-designs-1st-giveaway.html

PUANSTOBERI said...

Deqlis :
Insyallah..nati Reen p jenguk yer :)

shi3la said...

salam..

Tima kasih yer sudi join dan meriahkan GA sayer neh..Gud Luck k..:)

moga dapat Fm strawbery nanti..leh cicah ngan garamm....:)