Saturday, February 19, 2011

~AdiaLuvLuze 1st Giveaway~

1st Giveaway AdiaLuvLuze

Teheheheh...GA lagik. Ari ni ari rajin aku utk buat entry GA segala nih.
Apakah lps ni aku terus rajin utk join menda2 alah ni?
Masa yg akan menentukan. Hahaha. Statement poyo. Rasa nak hempok je diri sendiri.

So, ini pun GA yg dianjurkan oleh blog yg mmg aku follow. So, doesn't need to 'terpaksa' follow here n there. So, aku pun dgn rela join tanda menunjukkan sokongan utk teman yg menyokong aku jugak.

Kena tag org ke ni? Aku pun tatau nak tag siapa.. jadi sapa lum join silalah join yer.
Eh. Cop. Aku nak tag dorang opismet aku ni. Derang akan tau tu sbb derang bc blog aku ni. Haha
-Mazmadi
-Maifarah

Due nya 28 Feb ini. Sempat lagi..Ayuh kita join beramai-ramai contest AdiaLuze ini

3 comments:

AdiaLuze said...

Terharunye rasa ko sudi join Reen... TQ n GUD LUCK kay !! :)

ejaMaria said...

hahahaha.... nko rain sbb nko kena keje hari ni... tu tengah boring la tu... ;p

*aku?... masih malas ngan GA ni... GA aku buat pun aku tak sempat settle lagi... hihihi sian diorg yg join...

PUANSTOBERI said...

Adialuze :
Join jer kalo syarat dia tidak 'memaksa' aku. huhu :D

Maria :
Ye la gamaknya Maria..tgh free tu buleh la layan GA ni.

Eh..ko punya GA yg mana? asal aku tatau?? ke yg lama?? uhuk