Monday, February 7, 2011

~Pasal Apa Tah!~

Mmg pelik. Tadi memula tgk font tu jadi lain.
Bila masuk balik font tu da jadi yg sediakala.
So, abaikan je lah permasalah font tu.
Mebi PC opis aku yg terkejut dgn pembaharuan yg dibuat.
Mungkin dia pikir ini blog lain yg bkk kat badan dia.
Sbb giant stoberi tu da takde. Muahahahah!

Kenyang ni. Nak meluek pun ada.
Makan ciken cop. Aha! kat kafe kiterang da ada gerai jual makanan Western.
Tehehehehe.

Rata rata blogger citer pasal terperangkap dlm jem.
Smlm pun kat FB org up status kat hway.
Aku nyengih je sbb ketika itu aku bersenang lenang duk atas katil smbil online.
Miahahahha.
Mmg tak sanggup weh. My dear da serik sbb last year da kena. Tp masa tu time nak balik kg.
7 jam oke. Tp oke lagi la kan sbb nak balik kg. Kira thp ke stress an dia tu kurang la bila terbayang kg halaman tercinta.
Kena jammed yg mana esuknya nak masuk keja mmg thp meroyan oih.
Aku da cuti awal2 retu. Maka, tak la menambah bil kenderaan kat hway smlm. Hihi.

Oke, esuk da kompem ke Langkawi.
Flight seawal pagi sbb smpai je trus nak wat keja.
My dear antar kat KL Sentral je kut. Naek ERL lagi better.
35min da smpai. Leh check in di KL Sentral sajork.
Outstation satu malam cuma.
Jadi lah. Gomen takde bajet dah nak suh duk lelama. Haha.
Suh org sana booked hotel Bayview. Tau je lah kan kenapa. Hihi.
Tp sana kedai pun ttp awal. Tkpe, sempat tu..sempattt...Hihihii... :P

Eiii...seyes nak ter meluek..
Oke lah. Smbg ptg kang.

10 comments:

PuaN su SU said...

kenyanggg sgt nieeee

eT said...

dah kire bagus sekali sekala keje luar tuh...
me keje jgn harap..ngee

ryn said...

adik aku gerak dr KL ari khamis, ingatkan dah x jem... 13jam gak atas jalan
wahhh..bayview tu, boleh trunkan bakul jer nak shopping kang..

ejaMaria said...

Langkawi???
kirim cekelat... ;p

AdiaLuze said...

Sonok la ko Reen..orang dok hangin Jem sana sini, ko dok bersenang lenang atas katil..hehehe...
Bestnye owang tu nak g Langkawi...Nak kirim coklat toblerone!!Ceceh..acah je la...Selamat memergikan diri la yek! Semoga slamat pergi dan balik kay !!

P/S : Ni nak terbuek2 ni dah ada isi ker..Thehehehe... :)

PUANSTOBERI said...

Puan Su su :
Kenyang sgt tu tak jugak Su, kan ciken cop tu mcm memualkan. Tah..breadcrumb dia byk sgt la pulak. Eiiww..

eT :
Huhu. Sini mmg salu je keja luar. Tp gilir2 la. Marah la org lain kan, duk kita je nak kuar. Tehehehe. Sbb kiterang ada cawangan seluruh Mesia. Kalo duk bhgn promosi lagi la bes sbb smpai luar negara outstationnya. Me idak la..me org adming ja.. teheheh :D

PUANSTOBERI said...
This comment has been removed by the author.
PUANSTOBERI said...

Ryn :
Khamis tu mmg la jem..suma baru nak balik. Start cuti kan.
Aku tak dok bayview lak. Org sana booking Baron ke apa tah. katanya tepi pantai. Huhu.

Maria :
Hik hik..nati ku bagi sebijik daim

Adia :
ada isi..isi perut. muahahaha

E K A said...

take care dear.beroutstation sensorang ke...tak kid nap en somi sekali???apa2pun take careee

PUANSTOBERI said...

EKA :
o.station ngan adik se unit (tu pun kena cabut undi sapa yg ikut akak. Takut tak adil lak kan) teheheh.