Thursday, February 24, 2011

~Pasal Tak Sempat~

Maaf la korang. Seriyes. Tak sempat nak menjenguk blog2 korang.
Tgk sambil lalu kat dashboard mcm nak baca, tp seyes, takde kesempatan.
Jadi.... minta maaf sesgt pada sapa yg singgah sini tp aku masih tak balas singgahan tu.
Jgn la plak rasa "aku je baca blog dia, dia tak dtg baca pun. Ayuh, unfollow je beliau".
Seyes weh. Tak sempat.
Ni pun baru abis perasmian HKK.

Bukan je baca blog korang tak sempat.
Adiah bufday laki aku pun aku tak sempat beli.
Uhuk. Kesian beliau.
Hari ni lah bufday beliau yang ke 32 (huk aloh..tuanya.. hohoho)
24 Februari 2011.

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR...

Mesti dia tertunggu2 apa saprais dari aku.
Mmg takde. Kena postpone la abang ya.
Lepas HKK la gamaknya.
Mujur laki bini ber HKK, kalo tak sure dia tatau cemana bizi dan stress nyer haku.

Ni pun berkali2 org yg meniaga gerai makan call.
 "Ida...gerai ni trip..takde letrik".
Tgh perasmian pun sebuk juga nak call.
Yelah, da aku yg handle kan.

Oke. Oke. Ayuh. Carik anak buah aku jap.

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

memang busy sokmo yer kak reen skrg nie...tak per kak...nanti dah selesai program yang berlangsung tu akak jalan-jalan la kat blog kawan-kawan yer...

PUANSTOBERI said...

Bz la Lynn duminggu ne. Tggu selesai program akak khatam suma blog list akak ne. Amek cuti trus la napaknya. Tak laratttt

fadwah said...

hehe..takpe k.reen..understood..hehe klu ade event mmg mcm tu, berlari sana sini kan?

cikbedahlaser said...

sempat lg kan ucap?
epi belated bday incik stoberi...
smoga dberkati n drahmati allah.. ade rejeki besar ini tahun.. amin