Monday, February 21, 2011

~Contest Aku & Buaian By Nana~

Contest Aku & Buaian
Tetiba aku dapat aura rajin utk men join contest Adik Nana aku sorang ni.
Sbbnya aku tgk syarat dia simple. And aku pun ada gmbr ber buaian. Hikhik.
Salu contest baby, anak2 je kan. Aku ni mana la ada anak. Sbb tu tak penah nak join. Tsskk.. (tetiba hat tacing...hempok nak??). Anak buah yg paling kecik pun da 6 thn. Sian kan...

So, yg ni aku mmg sukarela nak join. Siap msg ke wall dia tnya leh gmbr berdua ker. Hik. Hik.
Sekali dia kata "anda adalah WAJIB join". Alamak! Ter lebey suda... Teheheh. Oke...oke..Kekda join le ni.

So, Nana, akak pertaruhkan gambar ini yer. Harap diterima utk memasuki contest ini. Xlusif ni sbb jarang amat aku paparkan gmbr aku dan incik somi. Bkn la apa, aku tak berapa sker nak expose dia sgt. Dia pun tak berapa sker nak di expose kan.  Lagipun jarang oh aku ada gmbr dgn beliau yg tak sker bergambar ini. Muka cam terpaksa je ni kan. Ini bln April last year, masa kiterang gi umah adik kakak ipar aku kat Perlis. (Al-fatihah utk adik kak ipar aku tu yg dah kembali ke Rahmatullah pada Okt thn lps). Entah bila la nak pegi Perlis lagi bila dia dah takde ni.
 

Tema gambar adalah Kanak-kanak Kembar Tak Seiras Yang Cukup Umur. Miahaha.

Tu dpt dari komen abg aku tatkala aku tempek gmbr ni dulu kat FB. Huhu


So, sekian contest pertama yg saya join utk tahun ini. Sapa ada gmbr berbuai, tak kira la dgn sapa pun, boleh la join contest Nana ini ya. Due date nya pada 6 Mac 2011 (sehari sebelum Hari Kraf berakhir...hihi..nak jugak cakap).

11 comments:

Nana said...

hehehe
ok lulus..
mekaseh join ek...

AdiaLuze said...

Waaa...Romantiknye dok buai dua2..Abis sapa nak tolak ni ?? Ahaksss

fadwah said...

ala takde gamba berbuaian, buaian pun takder..hakhak..gudlak pn stoberi mesti menang punyer ;p

eT said...

eT baru amik gambar ngan buai smlm...hehe
agak2 sempat join x? :p

eT said...

lupe plak..gudluck akak.. :)

LyNn HaMzAh said...

mcm ada gmbr naik buaian nie...nanti nak godek2 la...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wah....betul la mcm Kanak-kanak Kembar Tak Seiras Yang Cukup Umur laaaa. Miahaha.

PUANSTOBERI said...

Nana :
Sama sama :)

Adia :
Tolak la sendiri. huhu

Fadwah :
Pi taman kanak2 dan main la buaian.. awww.. tehehehe.. :)
Thanks Fadwah.

ET :
Smpat lagi join..jum jum memeriahkan reramai.
Maceh ET :)

Lynn :
Lekas godek2. Leh join ini contest :)

Kina :
Uhuk.... :)

cikpuanhady said...

ololo..shuweetnya berbuai same-same..goodluck..nak join gak ni tgh usha2 gambo..ngee

Jom skodeng :Jom join Heartbeat.my!

PUANSTOBERI said...

CPHady :
Teheheh. Thanks yunk. Ayuh..join segera sebelum terlewat :)

cikbedahlaser said...

ishh nk join gak r.. mau cari boyan ar jap lg..