Wednesday, August 8, 2012

KSU Deco : Wall Clock

Carik jam plak. Retu dulu kat kedai DIY byk jam menarik2 dan unik. Skang aku pegi dah takde pun nampaknya.

Hari Ahad tu ari, di saat ramai orang pun pi berhimpit2 kat jalan TAR, Sogo dan kawasan sewaktu dengannya, aku cuci cuci services mata kat Home24. Menarik juga ya. Sebelum ni salu napak iklan dia kat porem cari. Tp tak penah klik. Skali tgh baca gosip2 kat CARI tu, trus rasa nak klik. Skali masuk, eh, mmg bes oh. Trus like FB dia jugak.

Jadi, igt nak order jam lah. Ini antara yg dah masuk dlm wishlist. Cam bes. Ini untuk jam kat living plak. Sbb kitchen ngan dining dah beli ngan Ayang tu ari.
Ini nampak ke nombor tu. Kang mak aku dtg susah lak dia nak tgk jam camni. Tp lawa. Bunga itu purple. Ai loike.
Ini oke kut.


Ini pun oke. Besar jugak ni. 

Nak tgk lelain ada kat sini.

Selain jam, banyak lagi menda2 deco ni.
Sapa nak cuci mata leh la gi web Home24 ni.
Igt nak order gak la satu 2 barang. Esuk gaji + imbuhan (bonus) dah masuk kan. Tehehehehewwww :P

12 comments:

Anum said...

hehehehe
pandai sis nie.. time2 dpt duit promot kan

Sue-Rya Qistina said...

wah wah wah..kelas kekda! mmg gorjes dan cantik2 la jam tu. hehehehe.. (kitorg gaji isnin depan. hehehe)

Zana Adieyza said...

kekda, zana just nak share 1 entry ttg Home24 ni yer..

http://perempuanjomblo.blogspot.com/2012/08/home-24-yang-mengecewakan.html

*tapi memang cantik2 kan barang kat Home24 tu..

::EIDA:: said...

Esok kekda gaji? WOW!! Esok kami bonus aje.. huhu

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Haha... promott..jgn tak promott..


SUE :
Byk lagi yg cantik. Bes jugak tgk2.


ZANA :
Uik.. ada jugak. Akak baca Zalora jer ada poblem. Home24 pun buat hal. Sudah baca entry tu. Hurm. Risau juga kan. Tp akak plan tu ari nak try beli menda below 100 dulu. Memenda online ni mmg bahaya tau. memacam kes.


EIDA :
Eh. terpecah rahsia pula. Ngeee :D

SyaNa said...

aku part wall mmg fail mendeco
ntah la wei rasa x reti sgt2 haiii

Nory Zoulkefle said...

nory pon minta ngan wall clock ni...tp ade tmpat2 jual mahal..ade yg jual murah jgk,tp xtaw ok ke x kualitinyer..rasenyer same je kot..hehe

cikbedahlaser said...

wakakak sorg lg mangsa home24...
tgk perabot die.. adoi sume nak..
tp bile baca cite zalora.. tkut terus nk order.. adoiii

aritu ade tgk jiran pakai jam dinding design transmission tv.. ala yg klu habis rancangan tv kan ade jam tu kan. yg kaler full tu.. terminat la.. jalan2 kt pavilion jumpa.. satu RM300.. wowwwww... terkezut mak... nasib x gile. klu gile beli je tu. ahahaha tp kt pavilion tu.. jam die mmg serius cantik2 dan unik2...

PUANSTOBERI said...

SYANA :
Wall ni pening2 kasik tempek wallpaper je jadi wall feature. abes citer. Huhu

NORY :
Tu arr... ada yg mahal melampau. Jam ni kalo tgk pada 'enjinnya' simple ja. sbb tu jam ikea yg 5inggit. eh, ke 10inggit tu, oke ja.. :)

PUANSTOBERI said...

CBL :
Kalo dah minat beli ja... bukan selalu, sekali beli, berabad dia buleh gunakan. Kata orang, alah membeli, menang memakai :)

anitadiana said...

meriah lah rumah reen nanti..rajinnya lah mendeko ne...

PUANSTOBERI said...

ANITADIANA :
Rajin la kak. Rumah baru. Ce rumah lama, atau rumah sewa. Haha. Tp kita sker la kak hias2 rumah ni. Bessss