Wednesday, August 1, 2012

Edisi Suprise Sempena Hari Raya


Hihi. Rasa cam nak buat suprise plak kepada pengunjung setia blog ni.
Hihi. Tahpehapatah kan, nak buat suprise, tapi siap dok buat entry. Pang juga kang! Hihi.

Tapi tak semua la di suprise kan. Lagipun mana hok silent2 reader tu, susah nak detect, padahal meke ni lah yg setia bebeno menjenguk sini. Lagi lagi yg sekitar2 saya ni kan. Alaaa... ai know what u did last raya lah. Haha. Kalo silent, saya pun "silent suprise" lah. Hihik.

Jadi, sempena Ramadhan ni, saya nak "suprise kan" 10 orang.
Yang setia drop komen kat sini. (juga kpd yang jarang drop komen juga, sbb saya tahu mereka mmg salu jenguk kebun stoberi ni)
Walo pun skang ni jarang2 dah BW, drop komen kat blog mereka, lambat reply komen, tp mereka tetap berkunjung ke sini.
Terima kasih banyak banyak.

Tapi tu lah, terhad plak pada 10 orang ja. Nati nxt year lagi 10 oke.
Ada sesetghnya mmg dah ada alamat pada saya.
Dan ada gak yg saya minta emel kan alamat.
Dan tak berapa nak suprise gak tu.
Huhuhuhu...

Tp suprise jugak la.. tgk apa yg dtg nati ya... cuma ada sedikit kenangan semasa percutian Terengganu tu ari. Nak buat GA, rasa malas pulak. Jadi, begini je lah tanda ingatan dan persahabatan.

Saja suka suka sempena hari raya.
Bye!
(eh. da pikir raya ko yer..??)

15 comments:

::EIDA:: said...

Murah rezeki kekda.. =) Eh eh mestilah dah pk raya.. lagu raya pun dah berkumandang ni.. *haku ler tu yang pasang!* hihihi

Mummy Chenta said...

Suprise! Best2 spe la yg bertuah 10 org tu ea...tahniah in advance! He3

Zana Adieyza said...

kekda main surprise2 la pulak.. tanjat la diaorang nanti.. hihihi..

Anum said...

hehe
siapa la yang bertuah kan

Lynn Hamzah said...

wah...baiknya akak nak buat surprise...suka2...hope lynn antara yang bertuah la yer...hehehe...

Sue-Rya Qistina said...

WAHHHHH..betul2 surprise ni.. :)

Nory Zoulkefle said...

waa seperaiss gitu...hrp2 nama nory tersenarai dlm top 10 tu nnt...hehehe..=)

Nad @ MamaZN said...

ala, bestnye!
adakah saya tersenarai...? hihihihhi
ngengade! pang sket kak! =p

anie said...

suprise apa tue...;)


..sis kat KK ada buat jualan raya kan...best ke..banyak baju n tudung lawa2 n murah2 x...hehehe..

nnt review sikit..kalau best nak terjah nie

Salmi Khairil said...

bestnya siapalh yang bertuah tu..

Cik Awin said...

mungkinkah saya tersenarai??

Saleha said...

Assalamualaikum

salam kenal, saya follow sini ye

org terengganu gak ke?

mikamusz said...

hhmmm apa specialnya 'surprise' tu nanti yek?? tungggu....

Nana Aris said...

best wooo ade seplais seplais =)

semoga Allah murahkan rezeki kekda..nanti akan dtg boleh buat surprise lagi.hehe

Masya said...

agak² sy masuk list tak .. suprisee kan... samelah sy pun skrg dah bz pg rumah kwn² maraton sekali sy baca.. kdg² tak sempat tglkan komen pun huhuhuhuhu....