Wednesday, August 15, 2012

Wordless Raya : Kad Raya BKP

Kad raya dari Bahagian aku.
Ramai bahagian kiterang ni.
Ce carik mana satu ai??

Ahaks!

Oh. Di kesempatan ni, terus la aku ucapkan Selamat Hari Raya pada seme pembaca kebun stoberi ni ya. Terima kasih kerana selalu berkunjung. Kepada seme lah. Baik yg silent reader mahupun 'noise' reader. Ahahah.
Tahun ni tak smpat nak design2 kad raya personal bagai. Bz dgn interview kalo di ofis, dan bz utk siapkan hal rumah sekiranya selepas ofis hour.
Jadi, maaf zahir dan batin ya.
Selamat makan lemang ketupat rendang lontong.

Eh. Dah tak wordless dah ni. Takpe lah. Belasahh.....

8 comments:

Anum said...

naik juling mata sis

Zana Adieyza said...

selamat hari raya kekda.. maaf zahir & batin... sorry if selama kita kenal zana ada banyk buat kekda terasa hati.. kalau ada komen2 yang mengguris perasaan kekda, zana mintak maaf yer..

duit raya zana jangan lupa tau.. hihihi

Nory Zoulkefle said...

Selamat Hari Raya ,Kekda....

Phat said...

selamat hari raya maaf zahir batin kek da

chinta... said...

selamat hari raya kekda sayang ;)

♥ ROS ♥ said...

Selamat hariraya Kekda,, maaf zahir batin..tq for the kad sekali lg... :)

::EIDA:: said...

Ida pun sama... Ida mintak maap dari hujung rambut ke hujung kaki.. (hehe), kalau kalau ada bahasa, komen2 ida terguris hati kekda yer... Selamat Hari Raya !!!~~~

Masya said...

xtau lah mane kek da.. yag pakai tudung purple ade pink tu kot .. naik juling nengoknya...

selamat hari raya.. maaf zahir batin.. kiranya ade salah silap sepanjang kenal dialam maya ni sobb.. sobb.. sobb..