Tuesday, August 7, 2012

Edisi Temuduga : Settle Sudah [Fasa 1]

Oke, settle urusan interview fasa 1.
Will be fasa 2, fasa 3 plak nati.
Itu nati2 kita pikir lak.
Skang ni kena settle kan utk pengambilan calon dulu.
Settle minit segala.

Ari ni agak me 'lemau' kan.
49 orang - 6 sesi.
Pheww...

Oh. Aku nak jawab soklan2 yg ada orang komen kat previous entry temuduga tu.

Blogger Anum said...
ala nape x ckp ada jawatan kosong
hehe

Anum :
Hihik. Cemana nak cakap, masa tu akak tak duk HR lagi. Hihiw :P


Blogger Nory Zoulkefle said...
nory teringin nk keje gomen, kekda tolonglah rekemen...hikhikhikhik....
Nory :
Wohooo... kalo rekemen, lps tu dapat, harus orang kata 'ha..dia tu ada kabel lah tu'. Mesti takmo jadi camtu kan?? hikhihikk.. by d way, ofis akak badan berkanun, jadi, kalo nak keja govt, carik la keja badan berkanun. Tak perlu melalui SPA :)


Blogger eKa said...
waaaaa kekda jadi interviewer.hebaknya

eKa :
Wohooo..... bukan ahkak interviewer, akak ni Secretariat ja.. tehehehee :P


Blogger Chekgu Azrine said...
ceritala sepenuhnya camne u jadi interviewer..hehehe

 Chekgu Azrine :
Jawapan sebagaimana di atas. Tapi sy mmg duduk la dlm bilik intebiu tu.. nak 'mendap' dah dibuatnya. Huhuhu..

4 comments:

Zana Adieyza said...

seronoknya kekda duk dlm bilik intebiu tapi x payah susah2 nak perah otak untuk jawab soalan intebiu.. relaks2 jer smpai mendap eh.. hahaha

Sue-Rya Qistina said...

teringat kenangan mase interview kt kraftgn dolu2. 2x kena interview. fuhhhh..pecah peluh dibuatnye!

cikbedahlaser said...

nk tny gak la.. ehh ade opening.. ala asal x kabor... klu x leh keje dgn kraf.. x de la asyik g kraf amik brg je. ahahahaha

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Seronok?? ahhahaa.... ada lagi 2, 3 fasa ni, nak join??


SUE :
Kena intebiu mmg pecah peluh, duk dlm bilik tu tak kena intebiu pun pecah peluh gak. Hahaha


CBL :
Yg ni utk dalaman, tp ada retu iklan utk jawatan 17 la tapi. awak mana buleh jawatan 17, tahap peng-gawai dah kan. HihiQ