Thursday, August 16, 2012

Edisi Raya : Kad Raya

Ramai tunjuk kad raya yang sampai eh.
Saya pun nak tunjuk juga. Hihi.
Dah tak handle sewaan tak dpt la banyak.
Ada la dari 2 lawyer.
Pastu yg hand-made tu dari Cha, da penah citer dulu.
Kaler cekelat dari Sue - Matrade.
Lps tu dapat balasan dari Awin.


Itu je lah.

Dan mostly kad raya suprise aku pun selamat diterima oleh penerimanya.
Itu adalah yang ku kata nak buat suprise sempena Hari Raya tu.
Ada 10 semenya.
Sebagai tanda terima kasih kerana salu drop komen, salu jenguk sini.
Thanks. Thanks. Thanks.

Sebenarnya aku taknak orang susah2 balas pun kad raya aku bagi tu. Jangan risau. Saja je seronok2 nak bagi. Jangan susah susah rasa tak dapat balas ke apa. Aku tak tulis pun dalam tu 'pecah kaca pecah gelas' cuma kalo nak buat 'pecah kaca pecah tong, sudah baca harap gantong' oke la kut. Ihiks.

So, again - Selamat Hari Raya. Seme mood raya dah yer. Pada sapa yg dok keja lagi, keja rerajin, walo mood dah ke laut juga ke sungai. Bebuat je la sibuk. Kul 4.30ptg/5ptg kita cabut lah. Hihi.

Mana yg dah cuti (termasuk si penulis), selamat bercuti. Hati hati di jalanraya. Selamat bertungkus lumus masak lemang atau pun ketupat.

14 comments:

Phat said...

untung lah kek da..sy dpt 5 keping je huhu

Sue-Rya Qistina said...

thanks kekda atas kiriman kad raya. terharunya sbb dpt surprise dari kekda. kad yg sue kirimkan tu agak kosong sbb ada lbh kurang 100+ nk kena tulis (utk diri sendiri n bos). tulisan pun cincai boncai je tu. kihkih. thanks tau kekda!

Nory Zoulkefle said...

nory ade satu kad raya je taun ni...tu pon kekda bagi...heheheh...thanks kekda...selamat hari raya maaf zahir batin...

::EIDA:: said...

Terkezzzuuuuutttt tauu.. Thanks kekda! *ntah bape kali cakap thanks* HAHAHHAHA

::NureeN:: said...

rasanya thn ni x dpt kot kad raya heheh...
slamat ari raya, maaf zahir & batin

Zana Adieyza said...

kekda, tadi zana ada buat entry kad raya dari kekda..

tq so much kekda sebab bagi kad raya kat zana.. happy sgt2 tau!

selamat hari raya kekda.. maaf zahir dan batin..

mama aryan said...

salam..selamat hari raya puan stoberi..

sweet tooth said...

slamat hari raya pn stoberi :-)

PUANSTOBERI said...

phat :
akak pun 5 keping laa... tak byk berurusan ngan orang luar dah. hihik


sue:
akak pun nak ucapkan thanks kat sue gak sbb sudi bg akak kad raya :)

PUANSTOBERI said...

Nory :
hihikkss... :)


Eida :
yer, sesama... :)

PUANSTOBERI said...

nureen :
selamat ari raya, maaf zahir batin... :)

Zana :
hihikk... mmg sker nak saprais kowang.. ihikss :)

PUANSTOBERI said...

mamaa aryan :
selamat hari raya mama aryan :)

sweeth tooth :
selamat hari raya sweet tooth :)

cikbedahlaser said...

nk kad raya.. lalalal
thn ni x leh nk pjg2 kan kad raya agong.. sbb agong x raya thn ni...

aritu dpt kek raya dr karyaneka.. dorg x bg akak? ekekekek

kak.. slmt ari raya. maaf zahir batin...

PUANSTOBERI said...

CBL:
eh...tk dpt pun kek karyaneka... aaa... hikhik.. ala tu sure dia bagi bos bos ja...