Thursday, May 26, 2011

~Pasal Kerja Kahwin Punya Promosi~


Datanglah beramai-ramai yer.
Nak carik2 idea perkahwinan ke. Byk ni pelamin2 di pamerkan.

Kalau nak buat rombongan, kut ada kelab pejabat ke Puspanita ke pun di alu-alukan lah.
Kalo lawatan secara formal ada la keistimewaan sket sbb ada guided.
Lps tu ada la cendarahati sket.
Sila call untuk appoinment.

So, sila lah berkunjung ya.

Terima kasih.

9 comments:

eda_ej said...

kalo belom kawen memang wajib pegi nih.. boleh gile.. hehehhe..

aMyErInAiMiE said...

ish..mcm nk pegi je..nnt sy nk ajak adiklah! ;)

PUANSTOBERI said...

eda_ej :

Mmg leh giler. td akak tgk sepintas lalu pun rasa cam iskk..lawonya deme nyer pelamin. pesen baru da skang. tkde scallop2, kubah2 de. hahaha

ERIN :

If nak dtg roger2 la akak yer. teheheh :D

Lady Mira said...

alaa... nk gak cenderahati... tp xsempat la nk gi kut...

♥MiZz-siHa♥ said...

klau blm kawen dah p dah nie..

cikbedahlaser said...

klu ai dtg bukan under group.. leh dpt cenderahati gak ker?

D_08 said...

oooo promosi tu ke....awok ingat kot2 betoi ade koje kawen ......nak ceghite le penat nye buat koje kawen ni.... hehehehe

PUANSTOBERI said...

LADY MIRA :

Meh la dtg. Esuk kan lunch pjg. Nati Kakreen bagi gift nak?? huhu

SIHA :

Da kawen pun buleh. Cuci2 mata. teeheee :D

CBL :

Oh. ai know u mak sinchan. teheheh. Alah, dtg je. nati akak carik la kayu apa2 buat gift

D08 :

Itu nxt week punya citer. Mmg ada kerja kawen bbtul. Akak ipar ai kawen. huhu

Lady Mira said...

esok dah ada plan la kak. kita try next time plak!