Wednesday, May 4, 2011

~Pasal Cinta Antara Kita~

Sapa layan citer ini? Haha.

Aku pun mulanya tak berapa nak layan.
Sbb tgk pelakonnya-anak ngan mak lebih kurang sama baya.
Boleh bayang tak Watie Elite jadi mak kepada Puteri Sarah ngan Iqram Dinzly. Puteri Sarah tu oke lah lagi. Yg Iqram tu sgt tak bleh blah.
Begitu juga Jalaludin Hasan jadi anak kepada Mummy Kathy (mak Shaheizy Sam).
Manakala Dynas dgn anak dia pun napak sebaya. Anak dia Siti Elizad.
Apa kes, lebih kurang sama je umur??

Tp bila lelama tgk eh, cam bes plak.
Jadi follow.

Tp tidak la ter lalu follow, hinggakan kul 7pm harus wajib ada dpn tv kan. Tidak lah begitu. Konsep dia, smpai umah tgk, tak smpai takpe.

Dah nak abis dah pun kut. Ptg ni bes.
Sbb Jufri da batalkan perkahwinan dgn Dania. Si Adam (Jehan Miskin) sudah hantar gmbr porno Dania kat Jufri sblm dia akad nikah. Jadi mahu tahu apakah kesudahannya. 

My dear kemain sker tgk. Ku kata 'eh, suka ek awak citer ni?'
Jawab dia "abis... da follow"
Hurmm..jawapan standard masa dia sker tgk citer Trilogi Cinta.
Ellehhh... hahahahah.

Klik utk tau ringkasan citer - Wanita Inspirasiku

*tp kenapa la derang tukar time slot Akasia ni. Aku rasa da cukup oke kut kalo start 6.30pm, nati abis kul 7.30pm. Elok je trus solat Maghrib. Tp skang ni abis kul 8pm. Pepaham saja lah utk org yg tak kuat iman cam aku ni kan. Katanya masa nak tukar time tu, ramai org tak dpt tgk sbb tk sempat smpai umah. Hurmmm....

8 comments:

ChentaHati said...

stoberi, ulangan Awan Dania tu bila ek... asik terlepas sajork citer hari isnin... dah sebulan rasanya tak tgk AD tu. try carik hari had pun nan adooooo!
[org duk citer pasal cinta antara kita, akak sibuk pulak pasal AD... hehehehehe...*peace*]

ejaMaria said...

hehehe... sama la... dulu tak follow... lately ni follow plak... tp tu la timing dia 7-8 buat aku terkejar-kejar... chait... ;p

DKosongLapan said...

awok stim tak tengok gambo tu??? ishhh...awok ghase tak best pulak dialog camtu yang keluo semalam.......

Cik Anita said...

ouh cerita nih, tertengok episod satu je..lepas tu dah tak tengok dah..hehe..

cik Abang Kak Reen layan citer Melayu, bsgusnya... Kalau abang ipar Nita memang hampeh tak nak tengok langsung..hoh

PUANSTOBERI said...

CH :
Rasanya ulangan dia ari senin gak. Tk silap kul 7.30 ke kul 8 ke. camtu la.
Org pun kalo terlepas sure tak jumpa dah ulangan dia.
[tkpe..tkpe... buleh je selit2. hihihi]

Maria :
Kan, kalo jenis yg memasak tu mmg terkejar2 la. Ai ni memasak kat kedai je salu, jd tak la terkejar sgt, tp maghrib tu... hurmm.. sendiri paham la yew. Hihi

Yob D08 :
Tehehehe. Konon abis jahat la Jehan tu ckp ghopa tu gamaknya. hik hik

Cik Anita :
Episod awal2 tu tak bes langsung. Dah la tipu kata kat kolej, tp sebenar belakon kat CapSquare. Miahahaha.

Ha... laki mak ni oke je. Belasah je citer apa pun. Asal tgk tivi. Tkde tivi dia sangap. Hahaha. Eh. Katon beliau tak tengok la. Hahahah

myfara FLK said...

mai pun follow gak..habis je pukul 8 terus rebut solat dgn krul..bab makan samalah kedai masak..

maszmadi said...

same lak kita, kalau sempat sampai umah, tengok, kallau x sempat.. redha je lah, xder la pulak sampai nak selongkar tonton.comn @ tv3 online kan..

PUANSTOBERI said...

Myfara :
Hoho. Jgn berebut smpai terlepas solat yew. Hik hik

Masz :
A'ah.. tul tu. Tak penah la tgk online kalo terlepas. Ada, ada ler. Takde takpe. Kan?