Wednesday, May 4, 2011

~Pasal BEliau Datang Bersama Proton~

Hik hik.
Tgk kat dashboard pasal citer Mizz Siha.
Katanya dia dpt 5 BE.
Wah. Besnye dia.

Jadi aku pun terai la check gak. Ceh! mcm la ada kan.
Tau mmg tak dapek la smpai 5 kan.
Tp smlm da pasan yg iklan Proton tu menari2 acapkali aku bkk blog.
Dia kalo tak tukar2 iklan tu biasanya BEliau la kan. Tehehehe.
Tp smlm aku check takde pun.
Tgk ptg ni. Eh. Ada la.. betul la iklan Proton itu BEliau.

Jadi skang bia dulu lah tak cash out. Tggu dulu kot2 ada BEliau berkunjung lagi.
BEliau yg Digi tu da sebulan rasanya.
Tenkiu very much ya incik Nuffnang.
Dan tenkiu very much utk para pengunjung sekalian.
Kerana korang jugak la BEliau dtg.
If nati, aku da cash out, pasti akan ku share bersama. Simple Contest atau GA mungkin. Hik hik

Oh. Selamat Datang utk Puteri Amyra n Mdm Biar Betul.
Follower terbaru kebun stoberi.
Puteri Amyra kata "Akak, org da lama baca..baru nak folo"
Hehe. Oh, yg lelain pun lama aku tak wish selamat dtg kan.
Oke. Selamat Datang pada sudi jadi follower tu.
Tnpa kalian siapa lah blog ini. Eh. Hihikkksss..

p/s : Blog bkn kerana duit, tp kalo dpt apa salahnya kan. Huhu. Tp poyo pun ye gak sbb citer mcm dpt BE ratus2 ringgit. Hahaha.

p/s/s : Eh. Layout baru da kat posting entry ni ya. Siap ada location. Good. Sng la kalo citer jalan2 buh location skali. Sng sket nak ''menunjuk'' kan? miahahahahaha...

4 comments:

shark said...

waa..
leh shoping ler bulan ni..
hehe

Cik Anita said...

ouh dapat BE.
Nita tak pernah dapat dan tak tau macam mana nak dapatkan BE tuu..hihi

maka dah cash out sila belanja daku..lalala :p

Mya said...

saya jugak la takde BE ni.
sedih!

PUANSTOBERI said...

Shark :
Eh. Mmg da soping sesiap pun. Tk perlu tggu duit BE. Hoho. BE saya ni tak la serancak org lain. Ada le sekupang dua. Huhu.

CIk Anita :
No hal! Dtg je KL dan roger je akak. Pasti akan dibelanja :)

MYa :
Sabo..sabo.. nati ada tu. Nati skali dapat 3,4 sekali :)