Monday, May 23, 2011

~Pasal Tiket Sekupang~

Sana sini org sebok  nak dapatkan tiket rega sekupang tu yew.
Aku yg memula cam taknak tp ter jebak sbb tgk sng plak nak masuk.
Duduk kat 'waiting room' pun tak lama.
Dan dapat pun date yg cantik, masa yg cun serta rega yg yummeh utk g Langkawi.
Tp nyer da smpai nak penghujung garisan dia leh stuck plak time nak bayar.
ko apa hal?
sbb aku nak terai guna maybank 2 u.
Yelah, below 100 je kan, maleh la nak ber CC.
Tp lantak la situ.
Tk dpt pun. Dan mmg takkan dpt la balik rega tu sbb bila tgk seme da jadi RM83.
Kalo rega tu stick ngan plan aku utk gi bln Januari nati je lah. Sempena ma wedding anniv katanya.
Gi naik tren. Balik naik flite.
Cik Bedah Laser, jom plan. Tp ai nak balik naik flite la sbb fenat. huhu.

Tp eh. Gi Singapore cam byk je lagi.
Hurmm...

11 comments:

eda_ej said...

huhuhu.. sonoknye.. nak gi honeymoon lagi ye.. hehhhehe..

PUANSTOBERI said...

EDA :

no..no..no..bukan hanimun, tp saja nak nyemak2 dlm web AA tu. tehehehhe... :D

eT said...

huhu...trajis tuh...ujung2 plak down...
ada ke org dpt sekupang tuh?

PUANSTOBERI said...

eT :

Sgt trajis. tehehe.
Ada je org dpt. tpnya bkan la sekupang dia bayo. akak td dpt utk langkawi tnpa caj beg RM30.40 return 2 org. Ate gi langkawi harus la kena check in bag kan. Jadi dlm 60.40 la 2 org return. tp apa kan daya...masa takkan kembali. hancur musnah..semuannya...

eh..lagu raya plak. ngeheheheh

AyangAizul said...

tgh dok ushar2 gak utk next yr... same tpt gak nak intai lgkawi. dpt dah tp nak tgu kompem adik badik kalo sebok nak ikut.
ikut ati nak g family sndiri jer xnak ajak org lain.

eh.. kalo nak g bkn jan dpt ek. bkn travel after 6 feb je ker...?

PUANSTOBERI said...

Ayang Aizul :

Bulan Jan tu rega biasa la yunk.

Yg promo ni murah la. Yg ni mmg start bln Feb - Jun. Tp bila tak dpt sekupang sama je la rega dia kalo booking time biasa.

Dia bes kalo dpt sekupang tu la.

cikbedahlaser said...

ha mule la tu.. tamak... mule la tu.. mule la tu..

state ur position kak.. nk g mana?

g hanoi ar... hahahahahaha

AyangAizul said...

ok... ok... paham dah
igt kita yg salah phm je kot...
tq yek

ejaMaria said...

aku dah give kat waiting room... malas la... :(

~ain said...

ain nak book gak semalam. tapi tang prgi boleh la seposen tu, tang balik jadi mahal lak.. malas laaa... Lepas tu, dr tganu ni kena ke KL dulu baru ke Langkawi. So, jadi 4 kali naik laaa.. Total semua tetiba lak jadi 500++ itu dah tolak luggage segala bagai tu, kak.. Last sekali, malas aaa... lari budget.. hehhe

PUANSTOBERI said...

CBL :

tehehe. idakk...dun wori.. tak beli pun memana. da takde pun sekupang tu.

Akak thn dpn nak ripit Bandung. Mau folo???

AYANG :

teheheh.. oke..oke.. roger :D

MARIA :

Gi Bandung yuk... :D

AIN :
Err..better naik MAS je la Ain kalo gitu. Tp MAS ada ke dari KT ke Langkawi?? huhu