Friday, May 27, 2011

~Pasal Stats Minggu Ini~

Salam pagi Jumaat. Minggu2 yg penat utk 2 minggu ni. Selain Promosi Kerja Kahwin kat opis ni, berlaku juga Kerja Kahwin yg betul punya. Kat umah PIL ai la. Kerja Kahwin akak ipar ai nati. Esuk pun tak leh rest ni. Kena gi Kuala Lipis lak. Wedding di sana. Mebi balik ari sbb Ahad tu kena duty kut.

Lupakan sementara kepenatan, kelelahan tu. Skang kita citer pasal stats plak.
Ni amik blogger nyer stats instead of salu amik kat Nuffnang kan.
Ni di capture smlm. Jadi kita leh tgk dari mana dtgnya para pengunjung.

Traffic sources utk 19/5 - 26/5

Makanya diucapkan terima kasih kepada penyumbang2 aliran traffic tu. Seme tu aku kenal dan tau tu kecuali yg ada mcm bahasa German tu. Cena dia leh jadi penyumbang trafic?? pelik. Bkn sekali plak tu. 5 kali okeh. Aku masuk balik blog tu, skali seme bahasa German daaa... Tkpe la kut. Abaikan. Ke tak boleh abaikan?? Huhu
Maifara.. ai nak glamer kan yu lagi skali ari ni yer... jgn maree... awwwww.... :D

Then kita tgk search keywords lak.


Apa maksud 'tasik asikvideo xxx' ?
3 kali dia link masuk sini. Nati aku terai gugel gak lah. Entry yg mana ada menda pelik tu.
Seterusnya ada gak yg nak carik 'gbr tupai'. Tah entry mana la buleh dia terlepas tu.
Dan satu ni nak ketawa pun ada, nak sedih pun ye gak.
'kecewa nak mengandung period'

Saya tumpang simpati. If bbetul kecewa, kita ada ramai kawan senasib. Buleh pegi blog saya satu lagi. Situ ramai kawan2 senasib yg memahami. Jadi jgn kecewa2 yea...

4 comments:

zahidah dihaz said...

lama dah tak check stat blog...agak kemalasan sekarang ni....



New Entry: Tension!

Siapa nak ole-ole dari Sabah/Labuan? Closing date 1 jun 2011

D_08 said...

ade le oghang Jermen minat kat PUANSTROBERI niiiiiiiiiiii

myfara FLK said...

glamerkan i lagi..i like..hehehehe

PUANSTOBERI said...

ZAHIDAH :

Teehhee.. lama tak check baru check cam bes la sket :D

YOB D08 :

Oh. Ada kerana nama itu berunsurkan German. Miahahaha.

MAIFARA :
Ngeh. ngeh ngeh. Ramai tu dtg dari Maifara nyer blog. Acena???