Monday, May 2, 2011

~Pasal Hari Ke3 Cuti~

Hari ni ke3 atau pun hati terakhir kita bercuti panjang.
Ari ni jem la hway. Tkpe.. pandu cermat jiwa selamat yer kengkawan yg akan lalu hway ari ni utk balik KL. Sabar yer. Sabar itu separuh dari imannnn... hik hik

Alhamdulillah. 2 ari cuti ni berjalan lancar spti di plan.
Overnite di hotel, makan2 seafood di Bagan Lalang.
Cuaca pun, Alhamdulillah, sgt membantu.
Hujan cuma masa balik dr Bagan Lalang je.

Cuma satu je yg buat aku nyampahhhh.... pah..pah...
Bley lak cik Nik aku tu "baterinye letih".
Mmg sabo je lah aku. Nak shoot before check out dia tulis kat screen "battery exhausted".
Hampagas tau. Charger tak bwk sbb aku tgk kat gmbr bateri tu ada half lagik.
Then che biru pun tak bawak sbb tnya my dear dia kata tak payah. Grrrr.
Che biru oke la sbb dia pakai bateri AA tu.

So, gegambar kat Bagan Lalang ehsan dari hp anak buah aku je nati.
Tggu la beliau upload kat FB.

Oh. Aku mkn kat Senandung Malam. Nati aku review yew.

So, skang nak sesiap utk men sumbang kan sore kat "kotak merah" lak.
Ari ni luangkan masa utk rerakan plak. Bes! Bes!

5 comments:

akma said...

asyik dgr org mkn seafood bagan lalang je tp tak pernah gi lagi. best sgt ke kak? piccas plissss hehe

E K A said...

bestnya kekda jenjalan.up gambar laju2....nak tgk en nik beraksi.confirm cantik...kekda...masa survy camera itu hari ada tak tersurvey sony tx5.kat kl bape hingit ye...

Yan said...

mmg frust klu pegi mane2... kamera buat hal.. takde bateri or ketinggalan...

PUANSTOBERI said...

Akma :
Sabau yer. Nati akak up gambau. Hik hik..

Eka :
En. Nik letih masa kat Bagan Lalang. Geram giler. Takde gmbr bes. Seme amik guna hp anak buah Kekda. Geram...hfffhhhh...
Sony TX-5 akak tak tgk la plak. Berapa eh? Tp skang da ada TX10 kan. Tgk retail price RM1299.

PUANSTOBERI said...

Yan :
kan?? geram je rasa ati. buat hal tol.. eiii...