Wednesday, May 25, 2011

~Pasal Gem Island~

Aku pun tak pernah dgr nama Gemia Island ni.
Smlm la. Belek2 majalah Jusco bln 5 tu. Majalah Pearl ke apa tah namanya tu.
Napak la Gem Island Resort and Spa.
Mmg napak sgt la bes. Cam resort2 pulau luar negara.
Ni kat Terengganu.
Tp dia kata cam private island. Jadi kalo private island harus la harga mencekik kan.
So, kasik gugel tgk.

Cuba la gugel di sini.
http://www.gemisland.com.my/Dan pakej nya adalah di sini.
http://www.gemisland.com.my/packages/
Pakej tu utk per pax kalo tak silap aku.

Humang ai...

Tkpe. Kita kumpul 5 inggit sari, buleh la kut dpt pegi thn dpn. Teheheh.

Tp bila pikir2 balik takut pun ada. Buatnya ada kita je kat situ. Heh!

4 comments:

Mar said...

gem island tu best sgt. Best giler.kecik cenonet jer pulau dia tapi best. Kitorang pergi satu bas dulu.bila ramai2 dptlah harga murah

ejaMaria said...

emmm... aku dah tak sesuai ngan anak2 gi sini... sure diorg bising - boring... ;p

D_08 said...

ade ghupenye...... tak peghenah pulak awok dengonye..... tapi rate die....mak aiii......tu kite tak campo lagi perjalanan kite nak sampei sane tu...

PUANSTOBERI said...

MAR :
Err...nak gi hanimun mana ley gi reramai. ngeeee :D

MARIA :
Ate, kome kena pegi berdua. Kut buleh jadikan tpt utk sambut 10th year wedding anniv. nati. Huhu :D

YOB D08 :
Itu le pasei. Awok pun baghu tau YOb. tgk mcm bes. Tp rega leh pitam. hohoho