Wednesday, April 27, 2011

~Pasal WW : Kenduri McD~





Tajuk Kejadian : Kenduri Breakfast McD
Tarikh Kejadian : 27 April 2011
Tempat Kejadian : Unit Ai ler.

11 comments:

syanasaid said...

omputih yuuu ni
haha mkn pankek pepagi

eh kalo melayu nye panggil lempeng kan

ttibe teringin mkn pankek panas2 pastu tuang syrup + butter
nyummmm

♥ Che NamNam ♥ said...

wahhh kenduri mcd neh untuk orang ado ado jerk nehh..bukan calang-calang leh kenduri macd pepagi..hahaha

weh nie haku punyer FB shiela_lk...nanti add haku eh.

AiTotYati said...

kekda,

pagi ni Ai bawa jugak paper beg McD tu tapi.....





Ai isi pisang. pisang yang kami tanam di rumah. buahnya banyak maka bawa ke sekolah.

kejap je dah habis :D

ejaMaria said...

amboi... kenduri terlampau... haih... jeles ai...

Azueriena Norash said...

singgahh sini...sedappnyer makan lempeng pepagii..hehehehe

zahidah dihaz said...

tengah tunggu promosi tin cola baru tu....yippie...eh, tin cola ke?



New Entry: Clarins free skincare trial products

cikbedahlaser said...

ai nak cawan coke tu. uhuhuhhu...
tapi.. ai telah menjanjikan diri sndri.. no fast food.. uhuhuhuhu

PUANSTOBERI said...

Syana :
sekali sekala ai fefeling omputih yuu.. miahahaha.
Oke..sok pagi sila bekpas penkek ye yunk :D

CNN :
Hahahaha.. lawak oh statement ado ado tu. Ni paling murah oh. sama je rega dgn nasik lemak smbl sotong reganya. Siap ada air lagi. miahahahah
Oke. Nati ai find yu yea. Opis ai ni block FB time opis.

PUANSTOBERI said...

Ai :
Wah... itu bkn Mekdi namanya.
Itu MekNa. Mek Banana. Tehehehehe

Maria :
Ala..kalo yu ada pun ai blanja skali. tehehhehe

PUANSTOBERI said...

Azue :
Hai.. singgah ler.
Tehehehe... siap ada sorang staff kata ' ni yg arwah mak saya buat dulu ni'
hahahaha

Zahidah :
A'ah.. thn ni dia jadi tin lak. akak pun tgh tggu. Kaler pepel ples. hihi

PUANSTOBERI said...

CBL :
Cawan coke tu 28hb baru start promo dia.

Ai pun janji no fastfood. Tp rasanya mcm janji tinggal janji.
Cena???