Tuesday, April 5, 2011

~Pasal Trilogi Cinta Dah Abis~

Owh. Tinggal 1 episod je lagi citer Trilogi Cinta ni.
Owh. Pasni sure akan merindui Nurjinah n Razif.
Razif yg sooo.... lomantik itu. Teheheeh.
Moga ada keluar DVD lah yer. Ai nak beli.
Sbb tgk pun mcm skip2 (tp my dear peminat setia yer).
So, layan OST meke.
JULFEKAR & The Stringers- Melakar Rindu


Apa lah endingnya. Harap nya happy ending lah kan.
Nur Seha pun da baik. Boleh terima Badrol.
Oh. Lps ni nak layan citer apa plak??




Rasa mcm da baca suma novel tu tapi kenapa cam lupa je yer. Hurmm
Tak sbr nak tggu Ahad dpn. Tp cam sayang plak, sbb da abis. Huhu.
Tahniah utk semua pelakon yg dpt membawa watak dgn baik sekali.

5 comments:

cikpuanhady said...

sedap ek cerite ni? nampak ramai juga yang bercerita psl cerita ni..agak2 kat tv3 online tu ade dak? ekeke..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

amalhaj said...

teman idak nak komen tang dvd miker tuh, tp teman nak bersogheh ngan miker boleh ker? sogheh yang memule nak nanya, kampong miker tuh aper nemernyer?

cikbedahlaser said...

trilogi cinta ni dr novel tiada lg mimpi ke??
laaa.. sori la x tgk tv.. ne taw.. heheheh...
tsy suke cite tiada lg mimpi... selalu terbayang2 kan scene pompuan tu kena baling dgn vase dek isteri lelaki tu (watak x ingt)

tp ape yg sy perasan.. rosyam nor suke buat drama adaptasi dr sharifah abu salem la..

PUANSTOBERI said...

CPH :
citer ni mmg takde kat tv3 online becoz tayangannya di RTM. huhu

amalhaj :
Udah nganto alamat emel ke Yob. Kita boleh bersogheh di sanun yer :D

CBL :
Gabungan 2 novel tu. Nati masa pesta buku sure buku ni larissss.. kekda baca da lama dah..igt2 lupa. Tp kekda rasa kekda ada salah 1 dari buku tu.

A'ah... RN ngan SAS ni salu join venture kan.

AdiaLuze said...

Waaahhh.. dah nak abis kee ... episod last ni kena tgk niiii ..hehehe ...Nak cari la novelnyee sebab ai ni lebih suka membaca dari menonton .. Ahaksss .. konon2 sungguh ... ;D