Tuesday, April 26, 2011

~Pasal Royal Wedding 2011~


Cemana mau tgk.
The Royal Wedding
Prince William & Catherine Middleton

Friday 29 April 2011 at Westminster Abbey
Bkn la kata aku nak tgk kat London sanun. Tp kerana tatkala itu mungkin aku sedang sebok bekerja. Ada live di TV3 dan stesen Astro gak. Canel mana tah. Tak pasan aku masa iklan tu. BBC ke apa ke tah.
Oh.
Tp buleh juga tgk di utube kan.
Utube pun kat ofis ni enggak boleh di acces.

Jemputan.

Kredit : here


Sure la meriah dan jadi ingatan sepanjang zaman ni.
Cincin tunang.. ko mampu??? hahahahaha

Prince William tonight revealed how he proposed to his girlfriend Kate Middleton using the engagement ring that belonged to his mother.

The 28-year-old Prince used the dazzling oval blue 18-carat sapphire and diamond ring when he popped the question while they were on holiday in Kenya last month.
 
Apa2 hal leh tgk kat official website ni - The Royal Wedding

7 comments:

zahidah dihaz said...

teringat masa sekolah rendah dulu...selalu je berangan kawen dengan prince william...sekarang ni tak main dah prince2 ni....tengah angau dengan artis korea pula... ashraf muslim pun dah jadi tunang orang, mana boleh lagi...



New Entry: Majlis pertunangan

Ashraf Muslim

ejaMaria said...

emmm... tak pe... tengok gambo kat surat khabar je pun ok (pd aku la...)

Nana said...

nape la william botak
dah tak ensem kan

♥ Che NamNam ♥ said...

eh takat cincin tunang derang tuhh apalah sangat..haku mampu jerkkkk....





mampu tengokkkk...!!!mhuahuahua.....

cikbedahlaser said...

taim skolah rendah.. gile dgn will nih.. mas mak die mati.. berapa bnyk buku pasal lady D ai beli... sbb nk tgk gmbr will... smpi kena mrh dgn ustazah lg.. sbb membazir.. tp skrg mcm dh x ensem je.. adakah sbb rambut n rupe die dh sikit cam charles??
kalau la ai dpt ikut rombongan pergi london aritu.. sure ai dpt rasa kepanasan n khangatan sambutan nih.. haih...

PUANSTOBERI said...

Zahidah :
Ashraff Muslim tunang grand oh. cam da kawen kan. hukss

Maria :
Uhuks.. nak la gak tgk gmbo gerak2.. mesti bes.... cam citer pwincess tu kan. hihi

Nana :
Tak ensem takpe..asalkan anak raja. eh. hihihi

CNN :
takpe la..tu pun mampu ler jugak kiranya kan. hihiks

CBL :
Sure la pegawai kanan je dpt pegi. ke yu dah kanan dah? teheheheh :D

cikCha said...

kuar kat canel TLC 707...
mana nak cekau astro kalo nak tgk kat opis nii...huhuh
tgk ulangan jela kan...huhuh