Monday, April 18, 2011

~Pasal Sangap La JawabNya~

Owh..da abis pun ari Senin.
Bz gak today. Sbb tu takde entry waktu lunch.
Plus, takde idea. Ada sebenarnya tp mcm tak tertulis.
Smbil2 tu tadi mencarik2 kut ada tpt menarik nak pegi on cuti labor day nati.
Pergh. Uh hai.
Suma tpt da fully booked.
PD, Genting Highland suma da tinggal yg tak berapa bes atau yg mahal je.
Mencik tau.
Aku tgk thro Agoda je. Sbb situ je agak dipercayai kan.

Uhuks. Nak pegi mana ni?
Takkan nak duk KL tetiga hari.
Sangat la sangap.
Balik kg?
Uh hu.. baru je balik last week.

Tp ada tpt yg ada lagi napaknya hotel.
Yakni yg ada menda2 ini
Kredit : Here

Kredit : Here

Boleh tau kan kat mana?

Tp rasa mcm tak di approved oleh 'Tuan Yang Terutama' je.
Sbb tpt tu da mcm balik kg.
Baik blk kg ye dok?
Pulak tu, dah la asik ujan.
Tp dpt tgkp gmbr guna Cik Nik kat sana mesti bes.
Abissss?? nak ke mana ni??
Bak kata sahabat ku, Hana, cuti kat KLCC je la Reen.

Uwaaa......


Sedih berganda...... uhuks.

8 comments:

mamaaizara said...

azi igt labor dy nnti nk blik kg. tp takut lak terberanak ke apa, due date dh dkt sgt...nnti haru plak jdnya

maszmadi said...

huhu, labour day ni kat kl jerk kut.. paling jauh pi Rawang tengok umah tengah reno.....

hm, plan nak jalan2 gak arr, macam best jerk

Cik Anita said...

Anita nak pergi tempat-tempat di atas ni minggu ni. yeay! jum ikut jumm..hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

kt labor day blik kmpng hsbnd...ipoh mali..
dkt jgk tmpt gambar tu..

PUANSTOBERI said...

Azi :
Dun..dun.. rehat di rumah je yer. Bahaya kang terbanak kat tgh hway. hihi :D

Masz :
Uwa... cuti 3 ari tu, sangap oh kalo duk KL je.
Ayuh...cpt carik plan :D

Cik Anita :
wah...samat jalan2 ke CH yer. Jgn lupa campakkan akak seketol 2 stoberi nati :D

Siha :
Err... ate, asben mengkeme org Ipoh.. hurmm...nati kalo balik raya calling2 la yer.. buleh kita beraya bersama. hihi :)

cikbedahlaser said...

klu g CH nk kirim stoberi.. aritu ai beli.. pastu bawak g kltn lg.. masa kt kltn ai g masukkan dlm chiller.. chiller tu kuat sgt... pastu rosak stoberi ai.. nangis ok.... dh la stoberi yg ai beli tu.. antara yg terbaik ai tgk kt pasar malam time tu.. mencik taw...

ehh klu nk g ch..baik book awal2 kot.. wiken bukan cuti pon full.. ini kan pulak cuti 3 ari..

PUANSTOBERI said...

CBL :
Tak jadi gi CH. Ada tpt lain yg di tuju. hihi. tkde stoberi yer di tpt itu. hihihihi

cikbedahlaser said...

ade ape? nk ole2... nak gak nak gak..