Tuesday, April 12, 2011

~Pasal Bekerja Lah Kita~

Dan.... ari ni spti biasa. Telah smpai ke meja opis.
Selamat bekerja lah yer.
Oh. Utk pembaca dari opis aku, ku ucapkan
"haiii........nak baca, baca je lah yer.... jgn pulak disepah2kan citer kat dlm ni... ai know wat u did last summer yew... tp ai knoe, suma yg baca ni suma bebaik belaka kan.... muaahhhh "
Oke, jap gi, gi meting kat BSAS.
 Tray 'in' pun aku malas nak godek lagi apa isinya. Lantak kan.

Balik nati la kut kita citer pjg2.
Oh. Nak buat celebration bufday adik unit aku ni.
Suppose smlm, tp smlm kan akak derang ni tak dtg.
So, extent today la.

Oke. Bai Bai Bai.

p/s: Rasa lemas plak. Adeh... rasa esuk o.station ke JB tu kena postpone lah. Ada menda harus disettlekan dulu.

4 comments:

ejaMaria said...

hahahaha...

bos sudah warning surat 'merah'... eh pink la... ;p

shark said...

slamat menenpuh hari2 berkerja:)

DKosongLapan said...

selamat bekegheje balik pnstroberi...dan selamat 'bergadoh' balik..... hehhee

PUANSTOBERI said...

Maria :
tehehehe... bebudak aku tak baca Maria, yg baca anak buah org lain. tehehee.. jd tak boleh oh me warning anak buah org lain..kang bos derang marah lak. teheheheh

shark :
Argghhh.... pencen awal bley??? hahahah

D08 :
Yob... jgn le ghope tu Yob. Ari ni nyaris tak duk opis sgt.. buleh la tenang sket. Huhu