Monday, April 25, 2011

~Pasal Jalan2 Di Malam Minggu~

Malam minggu. Berkesinambungan dari entry sangap ni.
Maka kami pun memenuhi Q time kami suami isteri.
Jalan2 KL.
Saja nak amik gmbr.
Tak reti nak godek lelebih.
Ini je la sekadar mampu.
Gmbr ori dari Cik Nik.
Tak edit. Tp tak reti nak guna function lelain dkt Cik Nik tu.
Che Rafidah Samsun- akak nak blaja ngan anda cara menangkap gmbr. Bleh??

 Bangunan Sultan Abdul Samad. Pink kaler.

 Bangunan Sultan Abdul Samad. Purple kaler

 Ministry of Information Communication And Culture. 
Kadang dtg gak utk meting.
Agensi saya di bawah 'culture'

 In blue.

 In purple

 Setiap beberapa saat dia akan bertukar.

 Seterusnya ke KLCC

Mercu tanda kebanggaan Malaysia.

Bukit Bintang. Dari dalam keta.

 Ini cemana jadi conteng2 lak nih.

Itu saja. Mmg tak reti langsung nak adjust apatah lagi waktu malam. Tggu anak buah aku balik cuti lah nati. Baru nak photoshoot.

8 comments:

maszmadi said...

hah, gambar conteng2 tu canteeeek..... fuul of art.....

Cik Anita said...

ini gambar malam minggu ni tak nampak muka tuan die..letak la muka tuannya sekali..muehehe

honeylily said...

cantik cantik cantik....hani pun suka amik gambar tapi guna kamera Intelligent Auto jer..hehehe...tak pandai nak guna kamera canggih2...

PUANSTOBERI said...

Maszmadi :
Tehehehe... cena leh jadi camtu tah. hahaha

Cik Anita :
Cik Nik kata takpayah la amik muka tuan dia. Bosan.. tu kata Cik Nik la. huhu

Honey :
Tu la pasal. Kalo cemni kekdah nya baik gne IA je kan. Adeh..nak kena blaja ni..
Retu masa guna kamera yg ada IA tu dia sker gegar la gelap la. Tu yg trus amik yg agak canggih kononnya. pehtu da tak reti setting plakk... hahahah

eda_ej said...

rajinnye jalan2 memalam bute.. tp santek kan..

♥ Che NamNam ♥ said...

chanteknyerrrrrrrrrr menara KL memalammm..:)

cikbedahlaser said...

cara2 nk amik gmbr.. berdiri.. kangkang besar sikit.. angkat kamera.. tuju.. tuju.. tekan.. yeahh jadi..
ekekee... itu la basic nye..

ehh bgunan tu mmg tukar2 kaler camtu ke? spooky je rasa

PUANSTOBERI said...

eda_ej :
Tpt kul 10 kuar tu dan kembali tepat jam 12. Hik hik..sama time cekerama. hik hikk..
tp bes la..amik2 gmbr.

CNN :
Mukan menara KL... tu Menara Berkembar... teheheheh

CBL :
ah. ko.. nyampess...
Ha la..mmg la dia tukau2.. setiap berapa saat tah. oke wat..cantik je.